četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kecmanović kažnjen za propuštene šanse

Srpski teniser Miomir Kecmanović završio je svoje takmičenje na turniru u Delrej Biču u osmini finala. Kecmanović je poražen od Francuza Iga Umbera rezultatom 2:0, po setovima 6:4 7:6 (8:6).

Mnogo šansi je propustio Kecmanović u ovom meču i za to je na kraju kažnjen. Tokom većeg dela prvog seta on je bio bolji igrač, prvi je došao do brejka i poveo sa 4:2, ali je sve prokockao u samom finišu seta. U gemu kada je servirao za osvajanje prvog seta je ispustio svoj servis, a nakon toga još jedan za potpuni preokret Umbera.

Nastavak meča donosi sličan scenario. Kecmanović je igrao svoju igru i izgledao mnogo bolje na terenu. U samom finišu seta je došao do brejka, ali nakon toga nije uspeo da odservira za pobedu. Drugi set je otišao u taj brejk u kojem je ponovo Kecmanović imao mini brejk prednosti, ali ni to nije bilo dovoljno za osvajanje seta. Na kraju, usled sijaset propuštenih šansi Kecmanović je strogo kažanjen i zasluženo poražen.

Umber se tako revanširao Kecmanoviću za poraz iz prethodne nedelje, a za plasmana u polufinale će igrati protiv Pol/Tiafo.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje