subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kecmanović prokockao šanse i ispustio glavni žreb Indijan Velsa

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u glavni žreb mastersa u Indijan Velsu. On je u poslednjem kolu kvalifikacija poražen od Amerikanca Markosa Đirona rezultatom 2:1, po setovima 6:7 (3:7) 7:5 7:6 (7:4) posle velike borbe.

U jednom meču punom preokreta i neizvesnosti mladi Kecmanović nije iskoristio sijaset šansi i reši meč u dva seta.

Uspeo je Kecmanović da se oporavi nakon lošeg ulaska u meč. Điron je bio bolji na startu, ali kada je Kecmanović ušao u ritam, on je bio taj koji je diktirao tempo. Prvi set je otišao u taj brejk i Kecmanović je bio bolji sa 7:3.

U nastaku duela videli smo veliku nervoze na obe strane. Viđeno je čak šest brejkova, a Kecmanović je tri puta stizao do brejka, ali isto toliko puta nije uspeo da potvrdi isti. Sve te propuštene šanse su na kraju došle na naplatu, jer je Điron u finišu seta napravio brejk i doveo meč u potpuni egal.

Tragičan gubitak drugog seta ostavio je traga na igru Kecmanovića. Iako je bilo nerešeno bilo je vidljivo da Điron ima inicijativu. Ipak, Kecmanoviću je malo vremena trebalo da se smiri i nastavi da igra veoma dobro. Kecmanović je u finišu bio taj koji je riskirao i to mu se isplatilo, jer je napravio brejk u 11. gemu i imao servis za pobedu. Ipak, ni to Kecmanoviću nije bilo dovoljno, jer je ispustio servis pri serviranju za pobedu, a u taj brejku je bio potpuno izgubljen. Điron je bio u naletu i sa laganih 7:4 došao do velike pobede.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje