četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kenijac u MLS ligi

Reprezentativac Kenije – Viktor Vanijama svoju profesionalnu karijeru nastavlja u MLS ligi, odnosno u redovima ekipe – Montreala.

28-godišnji defanzivni vezista je sa svojim novim poslodavcima ugovorio saradnju u naredne tri sezone, a stigao je kao slobodan agent nakon raskida ugovora sa londonskim Totenhemom.

 

„Veoma sam zadovoljan i uzbuđen dolaskom u Montreal. MLS liga napreduje iz godine u godinu i nadam se da ću svojim dobrim igrama doprineti i razvoju svog novog tima“, kazao je Vanijama.

„Viktor je sjajan fudbaler koji ima veliku karijeru iza sebe. Pritom, njegovo veliko iskustvo biće od velikog značaja našem timu i svim mladim igračima“, dodao je sportski direktor, Olivije Renard.

Kenijac je svoju seniorsku karijeru započeo 2008. godine u belgijskom Beršotu, iz kojeg je tri godine kasnije prešao u Seltik. Nakon dve sezone provedenih u dresu škotskog velikana, realizovao je transfer u redove Sautemptona. Dobra izdanja u dresu „Svetaca“ donela su mu transfer u Totenhem tokom leta 2016. godine za koji je nastupao sve do sada.

Fotografija preuzeta sa sajta: https://www.impactmontreal.com/

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje