subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

KHL liga, prestavljanje timova, zapadna konferencija: Lokomotiv Yarioslav i Jokerit!

Juče je sezonu KHL lige otvorio SKA St. Petersburg pobedom nad CSKA Moskvom od 4:2, a to je bio povod da juče predstavimo, ta prva dva favorita – link : gde možete počitati više o njima. Danas vam predstavljamo trećeg  favorita zapadne konferencije Lokomotivu Yaroslav, kao i potencijalnog favorita, koji vreba iz drugog plana, Jokerit iz Helsinkija:

Lokomotiv Yaroslav je klub osnovan 1959. godine. Popularni „Lokosi“ mečeve na svom terenu igraju u areni 2000 kapaciteta 9, 070 mesta. Najtužniji dan u istoriji kluba je 07.09.2011. kada se dogodio saobraćajni udes u kome je stradala gotovo cela ekipa. Lokomotiva se srećom podigla i sada u novu sezonu ulazi kao vicešampion konferencije i kao veliki konkurent za titulu. Odlikuje ih jaka odbrana i sjajne partije kao domaćin. Najbolji igrači tima su Kanađani: Brendon Kozun i Maxim Talbot, Finac Petri Kontola, kao i  Aleksander Kadejkin. Mnogima se ovaj klub iz podmoskovlja usadio u srce, pa će možda i vama, a nadamo se da će vam srećan biti i na kladionici.

Džokerit je osnovan 1967. godine. Igra mečeve kao domaćin na areni Hertvol, Helsinki, kapaciteta 13, 506 mesta. Kapiten i najbolji igrač tima je Danac Peter Regin. Doveden je Amerikanac Met Gilroj koji je prošle sezone bio najbolji igrač Spartaka iz Moskve. Odlika im je da na svom terenu umeju da budu veoma neugodni i da posle vojdstva mogu da zatvore sve prilaze svom golu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje