Advertisement
MaxBet

Treći ujedno i poslednji meč na koji bi mi danas stavili novac odigraće kontroverzni Australijanac Nik Kirjos i domaći igrač Denis Kudla.

Kirjos je naravno izraziti favorit, ali stanje nije kako kladionice prikazuju.

Naime, Kirjos ima velikih problema sa povredama ove sezone, a posebno se ističe povreda kuka koja ga baš muči. To se najbolje dalo videti u Torontu u meču protiv Vavrinke kada Kirjos bukvalno nije mogao da se kreće. U meču je bio, jer ga je služio servis pa nije bilo mnogo igre. Svaki duži poen je Vavrinka dobio lagano i na kraju prošao u narednu fazu turnira. Ta povreda kuka je ozbiljnije prirode i sigurno se nije mogla zalečiti za manje od sedam dana.

Bez obzira na sve to, Kirjos očigledno želi da igra, a po nama samo sebi šeteti i dodatno pogoršava povredu koja nije bezazlena.

On što je dobro kod Kirjosa jeste što se njegovi mečevi razvijaju vrlo brzo. Sada kada je povređen verujemo da će se on maksimalno fokusirati na svoj servis koji ga služi sjajno, a ako se ukaže prilika za brejk odlično, u suprotnom nikom ništa. I kada je zdrav, Kirjos nikada nije važio za razbijača, i igrača koji ubedljivo pobeđuje svoje protivnike. Njemu je dovoljan jedan brejk i svoj servis drži do kraja rutinski.

Sa druge strane je Kudla koji barem servisom može da parira Kirjosu. S obzirom da je domaći igrač verujemo da će motivacija biti na nivou, jer i sam sigurno zna da Kirjos nije baš idelno fizički pripremljen. I on kao i Kirjos ima više nego solidan servis koji bi mogao da mu radi pola posla.
Dakle, sve što Kudla treba da radi jeste da ubacije prvi servis što je više moguće, jer će tako iznuditi greške kod Kirjosa koji će biti agresivan na riternu, jer ne može da prebacuje, a ostalo će biti asovi, ili servis vineri.

Po našem mišljenju ovde lagano može da dođe dvojka koja nikako ne bi bila iznenađenje, ali po nama najbolja opcija su over gemovi, jer obojica serviraju sjajno, a i podloga to podržava.

Predlog: Više od 21,5 gemova 1,72

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.