subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kladioničarski predlozi Liga Šampiona – Grupa E (1. runda)

Konačno smo dočekali i eltino takmičenje – Ligu Šampiona!

U grupi E nalazi se i jedan od favorita za osvajanje prestižnog takmičenja – ekipa Bayerna (kvota 8.00, a ispred njih su samo Manchester City i PSG kao glavni konkurenti).

Kladionice bez Messija ne daju velike šansi ekipi Barcelone da se popne na tron (kvota 21.00). Pored njih tu su i totalni autsajderi Benfica i Dynamo Kiev.


Liga Šampiona (Grupa G) – Najava mečeva, prognoza, izostanci – 1. kolo


21:00 Barcelona – Bayern Munchen

Na Camp Nou nas očekuje odličan duel izuzetno efikasne ekipe iz Bavarije, kao i Barce koja polako sklapa kockice nakon odlaska Argentinca. Katalonska ekipa je odigrala svega 3 kola u La Ligi i ima neubedljive rezultate (2. pobede i 1 remi), dok je Munchen ostvario 3 pobede i 1 remi, ali je pokazao da ume defanzivno da kiksne.

Barca ima negativan rekord kroz istoriju protiv Bayerna, pošto je osvojila svega 2 meča u poslednjih 11 duela. Bavarci su trijumfovali čak 7x protiv Katalonaca.

Ronald Koeman je izjavio kako je ključno da Barcelona drži loptu i traži prazan prostor, ali i da se pazi kontri Bayerna. Sergio Busquets je izjavio kako su svi bili šokirani kada su čuli da Leo odlazi, ali i da je vreme za nove snage da pokažu koliko mogu, a posebno je naglasio značaj Memphis Depaya.

Napad Barcelone biće oslabljen pošto neće igrati: Ousmane Dembélé, Ansu Fati, Martin Braithwaite, S.Aguero, a pored njih pod velikim znakom pitanja su i defanzivci: Sergiño Dest i Jordi Alba.

Sa druge strane Bayern je gotovo kompletan, i osim Corentin Tolisso-a svi su u sastavu, dok jedino Serge Gnabry gotovo sigurno neće startovati zbog problema sa leđima.

 

Trener nemačke ekipe Julian Nagelsmann izjavio je:Biti favorit ili austajder je uvek više stvar postavke medija. Rezultat će biti isključivo zavistan od forme tog dana sa jedne strane, kao i od motivacije sa druge. A mi smo vrlo motivisani da start sezone otvorimo na najbolji mogući način.“

Kladioničarski predlog: Oba tima daju gol kvota 1.45


Kladioničarski predlozi Liga Šampiona – grupa F (1. runda)


21:00 Dynamo Kyiv – Benfica

 

Meč koji će privući daleko manje pažnje u ovoj grupi biće odigran u glavnom gradu Ukrajine. Kvalitet takmičenja u ovoj slovenskoj zemlji, gde je jedina pretnja Šahtjor je izlišno poređivati sa portugalskom ligom.

Problem kod lisabonske ekipe u ovom meču može biti motivacija, jer kvalitet definitivno poseduju.

Napada Dynama će biti oslabljen pošto će iz različitih razloga odsustvovati: Eric RamirezArtem BesedinVladyslav Kulach i Ibrahim Kargbo.

Dynamo Kiev možda daje i po 7 golova u domaćem šampionatu, ali ne verujemo da su kalibar da postignu više od 1 gola protiv Benfice. Sa druge strane portugalska ekipa je pokazala u Ajndhovenu da ne postiže mnogo golova na gostovanjima.

Kladioničarski predlog: X2 i 0-2 golova po kvoti 2.30

Liga šampiona (GRUPA H) – Najava mečeva, prognoza, izostanci – 1.kolo

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje