subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kladioničarski predlozi Liga Šampiona – grupa F (1. runda)

Žreb u Nionu je u grupu F smestio Mančester Junajted, Atalantu, Vilareal i Jang Bojs. Može se na prvi pogled reći da je Mančester favorit da u narednu fazu ode kao prvi iz grupe F, Atalanta i Viljareal će se boriti za drugo mesto koje vodi dalje, dok Jang Bojs može do nekoliko bodova, ali ima ulogu autsajdera u ovoj grupi. Mančester Junajted važi po mišljenju kadionica za šestog favorita za osvajanje Lige šampiona sa kvotom 11. Ispred ‘Crvenih đavola’ su PSG, Mančester Siti, Bajern Minhen, Čelsi i Liverpul.


18:45 Young Boys – Man. Utd. 

Jang Bojs se kao prvak Švajcarske Lige Šampiona domogao kroz kvalifikacije, gde je redom eliminisao: Slovan Bratislavu, Kluž i Ferencvaroš. U Švajcarskoj za razliku od prethodnih sezona nisu najbolje startovali: u 5. kola imaju skor od 2 pobede, 2 remija i 1 poraza. Forsiraju ofanzivan stil igre – tako je na poslednja 6 meča ovog tima viđeno 25 golova, što je više od 4 gola po utakmici. Danas neće moći da računaju na Nsamea – prvog strelca tima prošle sezone, ali ni na: Montera, Petignata, Majera i Lustenbergera. Mančester Junajted je tokom reprezentativne pauze angažovao Kristijana Ronalda – jednog od najboljih fudbalera svih vremena i to je sigurno unelo veliku količinu samopouzdanja u ovaj veliki klub. Imaju dobar start u Premijer ligi, gde su prva 4. kola upisali 10 boda i nalaze se na deobi 1. mesta sa Čelsijem, Liverpulom i Evertonom. Danas neće moći da računaju na: Kavanija, Telesa, Diala, Džonsa, Hendersona i Rašvorda. Ipak je napadački trio Grinvud – Fernandes –  Ronaldo prejak za Jang Bojse i sve osim pobede Mančester Junajteda bi bilo ravno senzaciji. Oba tima su ove sezone na proseku većem od 10 kornera po utakmici.

Predlozi za klađenje: 2 i G2+ @1.60 i Ukupno kornera na utakmici +9.5 @1.95 


21:00 Villareal – Atalanta 

Viljareal se Lige Šampiona domogao kao osvajač Lige Evrope. U finalu je nakon penala bio bolji od sada rivala iz grupe – Mančester Junajteda. Vezali su na startu La Lige 3 remija. Danas neće moći da računa na Nigerica Čukvezea, a upitan je i najbolji igrač prošlogodišnjeg izdanja Lige Evrope Moreno. Ni Atalanti ne cvetaju ruže nas startu sezone. Startovali su je sa pobedom, remijem i porazom uz gol razliku 3:3. Ipak, Atalantu ne treba ospisati. U prethodne dve sezone su takođe u neugodnim grupama prolazili grupnu fazu. Danas tim iz Bergama neće moći da računa na Hatebura i Murijela. Iako dva tima još traže pravi ritam, stil igre i ofanzivni kvalitet ukazuje da golovi neće izostati, dok je mnogo teže predvideti ko će slaviti.

Predlog za klađenje: GG @1.60 / sportska kladionica MaxBet


Kladioničarski predlozi Liga Šampiona – Grupa E (1. runda)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje