utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Klivlend Braunsi – Baltimor Rejvensi – Najava meča

Stadion u Ohaju će biti poprište divizijskog duela u kojem će snage odmeriti Klivlend Braunsi i Baltimor Rejvensi. Blaga uloga favorita od strane kladionica ide Klivlendu, dok je margina za poene postavljena na 38,5.

Ovde imamo sličnu situaciju kao prošlog vikenda kada je Baltimor išao u goste Pitsburgu, takođe divizijskom rivalu. Baltimor je prema našim očekivanjima odigrao dobar meč i doneo nam profit i nema razloga da to slučaj ne bude i danas.

Glavni razlog zašto je Klivlend favorit jeste odsustvo Lamara Džeksona, startnog kvoterbeka Baltimor Rejvensa. Činjenica je da je njegovo ne igranje veliki gubitak, ali njegova zamena Hantli je pokazao još prošle sezone da on to može da iznese.

Baltimor igra prost fudbal. Sve se to svodi na veliku dozu akcija po zemlji, a veliki plus je povratak dva startna trkača Džej Kej Dobinsa i Gasa Edvardsa. Kada su oni tu, braniti trčanje protiv Baltimora je vraški teško.

Klivlend sa druge strane je u specifičnoj situaciji. Posle velike pauze vratio se Dešon Votson kome su dali ogromne novce da nosi tu franšizu u narednih par sezona. Votson nije igrao dve godine i iz aviona se vidi rđa u njegovoj igri. Ova sezona za Klivlend je gotova i sada se radi posao da se Dešon vrati u akciju i uigra sa timom. To svakako ne znači da će oni izaći sa belom zastavicom, ali oni su u nekoj vrsti procesa.

Biće ovo klasičan meč iz severne divizije AFC-a, mnogo trčanja, jake odbrane i mali broj poena. U takvim okolnostima mi verujemo više Baltimoru, jer su kompletniji tim i pre svega plej of tim.

Predlog za klađenje: Baltimor ne gubi sa 4 i više poena razlike 1,75 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje