četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Klivlend Braunsi – Filadelfija Iglsi – Najava meča

Klivlend Braunsi će na svom stadionu dočekati Filadelfiju Iglse. Jako bitan meč za oba tima u borbi za plej of, i ovo se može smatrati plej of utakmicom. Klivlend je favorit sa kvotom 1,70, a margina na poene iznosu 47.5.

Klivlend Braunsi:

Braunsi se drže veoma dobro, barem za sada. Utakmice koje „moraju“ da dobiju uglavnom su dobijali i sada su na deobi drugog mesta u svojoj diviziji. Ide im na ruku činjenica da Baltimor kiksa u poslednje vreme i oni to koriste. Čini se da je Kevin Stefanski pravi odabir za mesto glavnog trenera, jer je ovaj čovek konačno uspostavio neki sistem unutar tima i toga se drži. Hijerarhija je jasno uspostavljena i kada je tako onda i Klivlend automatski igra dobro.

Bejker Mejfild se ne ističe sa brojkama i to je sjajna odluka trenera. Prosto, on nije tip kvoterbeka koji će svojim bravurama da nosi tim. Klivlend se uglavnom oslanja na trčanje koje radi sjajno, a odbrana takođe radi sjajan posao.


Filadelfija Iglsi:

Fila u ovaj meč ulazi sa skorom 3-1-5. Poraz u prethodnom kolu od Njujork Džajatnsa im je zakomplikovala stvari, jer su i njih same vratile u borbu za plej of. Ta divizija je ubedljivo najgora u celoj NFL ligi i ko god bude bio u plej ofu ispašće u prvoj rundi bez ikakve sumnje.

Posle dugo vremena Fila je imala nešto više startera u meču protiv Džajatsa, ali to nije donelo rezultat. Karson Venc i njegov napad su ko po zna koji put odigrali katastrofalan meč i za to su kažnjeni. I odbrana koja je jači deo tima se utopila u sivilo koje se nadvilo nad Filadelfijom. Zaista, sve izgleda loše u tom timu, ali zbog očajne divizije Fila je i dalje u igri za plej of.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

U Klivlendu u pretohdne 2-3 nedelje vlada očajno vreme. Na primer, u prethodnoj nedelji utakmica je odložena, jer je bilo jako nevreme sa grmljavinom. Sve što priroda može da stvori se sručilo oko stadiona i uslovi su bili jako teški za igru. Slična situacija je bila i protiv Las Vegas Rejdesa, a rezultati na prethodne dve utakmice Klivlenda su bile 6:16 i 10:7.

Kiša je najavljena i za danas, a to znači da će biti mnogo trčanja. Klivlend ima možda i najjači tandem u bekfildu koji čine Nik Čab i Karim Hant. Konkretno, u prethodnoj utakmici njih dvojica su u zbiru istrčali 230 jardi iz 38 nošenja. Mejfild nije mnogo bacao loptu, i to treba očekivati i danas, jer je utakmica jako bitna i biće loše vreme.

Filadelfija loše brani trčanje. Oni su po tom parametru 26. u ligi i u proseku dozvole 133 jarde po utakmici. Dozvolili su čak 14 tračdauna po zemlji i po tome su treći najgori tim u ligi.

Odbrana Klivlenda je jako dobro i trebala bi da izvrši veliki pritisak na Karsona Venca koji nema ofanzivnu liniju koja će da ga štiti. Karson Venc je uz Kirka Kazinsa kvoterbek koji je izubio najviše lopti i nemojte da vas sačudi ako večeras bude imao 2-3.

Mi ovde očekujemo jedan tvrd fudbal na mali broj poena. Klivlend će po sada već oprobano receptu trčati, a pošto Fila to loše brani verujemo da će biti i uspešni. Biće ovo prava rovovska bitka vrlo verovatno na mali broj poena.

Predlog za klađenje: Manje od 48,5 poena

Ukoliko imate opciju za igrače topla preporuka Nik Čab više istrčanih jardi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje