četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Klivlend Braunsi – Sinsinati Bengalsi – Najava meča

Čast da otvore drugo kolo NFL šampionata imaće Klivlend Braunsi i Sinsinati Bengalsi. Ovo je ujedno derbi severne divizije AFC-a i po svemu sudei biće zanimljiv meč. Kladionice favorizuju Braunse sa kvotom 1,40, ali treba biti jako oprezan za Braunsima, jer sa njima nikada nista na čisto.

Braunsi su u prvom kolu pregaženi od strane Baltimor Rejvensa. Bila je to blago rečeno očajna izvedba Bejkera Mejfilda i družine. Nakon toga meča na društvenim mrežama Braunsi su bili predmet sprdnje, a ako nas pitate potpuno su zaslužili sve što se pisalo o njima.

Bejker Mejfild je imao 21/39 kompletiranih pasova za 189 prebačenih jardi uz 1 pas za TD i 1 INT. Jako skromna partija od Mejfilda, a upravo je sve nizbrdo krenulo od tog presečenog pasa već u prvom drajvu. Nakon toga su Braunsi promašili i šut za tri poena sa neke smešne razdaljine, a ozbiljni timovi kao što je Baltimor naravno to kažnjava.

Jedina svetla tačka za Braunse u prvom kolu su bili trkači Nik Čab i Karim Hant koji su zbirno imali 132 istrčana jarda. Samo su oni pravili konsantnu štetu odbrani Rejvensa, ali džaba sve kad ostatak tima nije radio svoj posao, a to se posebno odnosi na odbranu koja je dozvolila čak 38 poena.

Bengalsi su takođe doživeli poraz u prvom kolu i to od LA Čardžersa. Debitovao je i prvi pik sa ovogodišnjeg drafta Džou Burou i mora se reći da je bio sasvim solidan. U jednoj tvrdoj utakmici, protiv odlične odbrane Burou je imao 23/36 kompletiranih pasova za 193 prebačena jarda uz jedan istrčan tačdaun i 1 presečen pas. U poslednjim minutima utakmica Bengalsi su imali napad za pobedu i Burou je radio sjajan posao. Doveo je svoj tim nadomak izjednaenja i produžetka, ali kiker Bengalsa je promašio, te je Sinsinati poražen sa 16:13. Ipak, može se reći da je Burou pokazao sasvim pristojnu partiju ako se uzme da mu je to bio debi u NFL ligi.

Predlog za klađenje:

Jasno je kao dan da je Klivlend favorit u ovom meču, ali ludost je igrati na njih po kvoti 1,40. Zaista, to je tim koji na papiru ima veoma moća tim, no uvek tamo nešto ne štima. Bejker Mejfild ne igra kako se od njega očekuje, igrači se verovatno još uvek nisu navikli na sistem koji se uspostavio novi trener Kevin Stefanski, te ćemo mi izbeći igranje na Klivlend u svakom pogledu.

Ono na šta smo mi obratili pažnju jesu igrači, koje vredi ispratiti iz mnogo razloga. Već smo rekli da su Nik Čab i Karim Hant bili jedina svetla tačka u tim Braunsa prethodne sezone, a večeras bi mogli da imaju jako dobru utakmicu, evo i zbo čega.

1) Braunsi su u prvom kolu ostali bez nekoliko igrača. Taj tend Enjoku je povredio koleno i neće ga biti barem tri nedelje, jer mora na opraciju meniskusa. Jedan od glavnih hvatača Džarvis Lendri ima porblema sa povredom kuka i vrlo verovatno propušta utakmicu, jer je taj isti kuk operisao pre sezone. Preostali pravi hvatač je Odel Bekam Junuor, ali njegova konekcija sa Mejfildom je očajna, a pojavile su se neke spekulacije da će Braunsi da ga trejduju.

2) Bengalsi imaju velikih problema u defanzivnoj liniji, jer neće moći da računaju na startne defanzivne teklove Geno Atkina (povreda ramena) i Majk Danijelsa (povreda prepone).

3) Bengalsi su prethodne sezone bili najgora odbrana u ligi kada je branjenje trčanja u pitanju. U proseku su dozvoljavali 149 jardi, a izgleda da se taj trend nastavlja i ove sezone. Naime, protiv Čardžersa su dozvolili čak 156 jardi, a Čardžersi imaju samo Ostina Ekelera kao prvog trkača.

Ovde se samo postavlja pitanje koji će od ove dvojice sjajnih trkača prebaciti večerašnju marginu. Nik Čab je ipak startni trkač i danas je postavljen na 74 jarde, a Hant je postavljen na 43 jarde. No, zanimljivo je to što je Hant protiv Rejvensa imao više nošenja od Čaba, 13 naspram 10. Čab je istrčao 60 jardi, a Hant 72 i to su sjajne brojke ako se uzme u obzir veoma snažna odbrana Rejvensa.

Na vama je da odlučite kojeg će te izabrati, jer mi verujemo u obojicu. Klivlend večeras „mora“ da pobedi zarad mira u kući, jer ako ne pobede onda će taj tim da se polako ruši kao kula od karata. Čab i Hant su bez ikakve sumnje jedina konstanta unutar ovog tima, i ako ih Stefanski večeras ne iskoristi protiv očajne odbrane Bengalsa, onda Bransi imaju veliki problem.

Predlog za klađenje: Karim Hant 43+ istrčanih jardi 1,88.
Opcija 2: Nik Čab 74+ istrčanih jardi 1,80 .

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.clevelandbrowns.com/

Povezani članci

3 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje