petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Klopp: Da nije bilo nas, City bi postao šampion u februaru

Menadžer Liverpoola – Jurgen Klopp prokomentarisao je ogromno rivalstvo između njegovog tima i Manchester Citya u poslednjih nekoliko sezona. Prema Nemcu, da Redsi ne igraju tako kako igraju, tim Pep Guardiole bi u februaru bio šampion. Isto važi i za Redse, da se nisu suočili sa ovom selekcijom Citya.

Nema sumnje da je ovo najjači šampionat na svetu. Ovo je veliki izazov i uživamo da budemo deo njega. Da se ​​nismo sastali u poslednjih godinu, dve ili tri, onda bi City postao šampion u februaru. Zato što smo mi bili tu, bitka je bila još sporija. Da ovaj tim iz grada nije bio ovde, postojale su dobre šanse da bismo osvojili titulu ove sezone.

Mogao bih da kažem da je City najteži protivnik kojeg sam ikada sreo, ali ne smemo zaboraviti da sam se suočio sa Gvardiolom kada je on bio na čelu Bayerna. Ne mogu reći da je tada bilo lakše. Znam šta to znači. U poslednjih nekoliko godina, izazivali smo jedni druge do ludih nivoa. Ok, nismo uspeli prošle godine iz očiglednih razloga, ali ostalo vreme smo bili tu. Mislim da Siti ne bi sakupio onoliko bodova koliko bi ove sezone da nije bilo nas. Gotovo isto važi i za nas da ih nema. Ima još mnogo mečeva, videćemo šta će biti do kraja“, rekao je Klopp.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje