subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Klopp: Prethodne pobede nad Portom nam ne daju prednost

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp rekao je da očekuje reakciju tima nakon loše odbrane prilikom gostovanja u Brentfordu (3: 3). Merseyside gostuje Portu u drugom meču grupne faze Lige šampiona.

Na pitanje da li mu smeta igra tima u odbrani u poslednjoj utakmici, Klopp je odgovorio: „Mislim da to nije razlog za zabrinutost, ali moramo da reagujemo. Teško je pobediti u fudbalu ako ne igrate odbranu na svom najvišem nivou. Porto je druga ekipa i igraće u drugom stilu, bićemo ponovo direktni, ali definitivno moramo poboljšati igru u odbrani. „

Liverpool je u posljednja dva gostovanja protiv Porta postigao 9 golova, ali je menadžer istakao da su ovi rezultati prošlost i da im neće pomoći u sutrašnjoj utakmici.

Uopšte nije prednost što smo ovde dobili poslednja dva meča, jer protivnik neće želeti da se to ponovi. Ali ne razmišljamo o poslednje dve utakmice, već o ovoj. Porto je vrhunski tim. Oni se iz godine u godinu kvalifikuju za Ligu šampiona, uvek su prvi ili drugi u portugalskom šampionatu “, prokomentarisao je Klopp.

Nemac je objasnio da su samo Harvey Elliott i Thiago Alcantara povređeni i da nisu dostupni. Naby Keita je nastavio trening i nalazi se u grupi za meč.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje