petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Klub iz Birmingema se vratio u Premier ligu!

U utakmici koja je donosila mnogo toga – direktan plasman u Premier Ligu kao i preko 250 miliona eura (koliko će zaraditi pobednički tim), Aston Vila je uspela da na Vembliju rezultatom 2:1 savlada Derbi Kaunti i tako se vrati tamo gde i realno pripada – u najelitniji rang engleskog fudbala!

Tim iz Birmingema je nakon tri sezone provedenih u Championship-u, uspeo da obezbedi povratak u Premier ligu na veliku radost njihovih navijača, ali i brojnih ljubitelja fudbala.

Aston Vila je povela pri samom kraju prvog poluvremena kada je Anvar el Gazi ispratio dobar centaršut Elmohamadija i udarcem glavom doveo svoju ekipu u vodstvo. Nakon jednog časa igre na semaforu je rezultat bio 2:0, kada je Džon Mekgin iskoristio nesigurnu reakciju golmana Derbija – Rosa i udvostručio prednost svog tima.

Trener „Ovnova“, Frenk Lampard je napadačkim izmenama uspeo da „promrda“ svoju ekipu, koja je pogotkom rezerviste – Džeka Meriota uspela da „prepolovi“ zaostatak i odvede utakmicu i neizvesnu završnicu, ali više od toga nisu mogli.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje