četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ko će u veliko finale Adria Tura?

Prvi dan Adria Tura bio je više nego uspešan. Publika je gledala najbolje tenisere sveta i uživala, a i igrači su posle dugo vremena osetili teniske terene. Tenis se igrao do iza ponoći, ali ni to nije sprečilo mnogobrojnu publiku da ostane do poslednje trenutka.

Posle prvog takmičarskog dana situacija je takva da je i dalje sve otvoreno u obe grupe. Današnji program otvaraju Dušan Lajović i Nikola Milojević. Lajović je odigrao dva strašna meča protiv Dimitrova i Tima, ali je na kraju poražen u oba, i izgubio je sve šanse. Sa druge strane, Milojević je neočekivano dobio priliku da zaigra nakon odustajanja Damira Džumhura i oduševio je publiku veličanstvenom pobedom nad Grigorom Dimitrovim. Ipak, ovde sve zavisi od Dominika Tima koji ima maksimalnih 2:0, i ako savlada Grigora Dimitrova on će biti finalista turnira.

U grupi A je situacija gotovo identična. Aleksander Zverev ima maksimalnih 2:0, a svoju šansu vrebaju Filip Krajinović i Novak Đoković koji imaju po pobedu i poraz, dok Viktor Troicki nema nikakve šanse.

Ovu grupu otvara meč između Krajinovića i Troickog, a nakon toga sledi „derbi“ između Đokovića i Zvereva. Krajinović je svakako veliki favorit u duelu protiv Troickog, a ako se evenutalno dogodi da Đoković pobedi Zvereva stvoriće se krug od tri igrača, pa će odlučivati set i gem količnik.

Nakon završetka igranja po grupama igra se finale koje je zakazano za 20 časova.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje