subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Koga Zvezda može da očekuje u 1. kolu kvalifikacija?

Iako sezona nije gotova, Crvena Zvezda je šampion. Sada su u fokusu kvalifikacije za Ligu šampiona koje će se igrati tokom leta, a Crvena Zvezda će biti pošteđena u prvom kolu tako što dobiti generalno slabijeg rivala. Postoji mogućnost da i u 2. kolu budu povlašćena, ali neke kockice bi morale da se poklope. Ukoliko Legija ili Ludgorec ne dođu do titule šampiona svoje zemlje, a Zvezda prođe prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, biće povlašćena u drugom kolu.

Ove sezone, potencijalni rivali su Ferencvaroš (Mađarska), Kalju Nome (Estonija), Valur (Island), Linfild (Severna Irska), HB Toršavn (Farska Ostrva), Saburtalo (Gruzija), Riga (Letonija), Škendija (Makedonija), AIK (Švedska), Suduva (Litvanija), Valeta (Malta), šampion Crne Gore, šampion BiH, šampion Rumunije, Partizani (Albanija), šampion Jermenije i ekipa iz pretkvalifikacija.

Podsetimo, prethodne sezone Crvena Zvezda je kroz kvalifikacije savladala letonski Spartak iz Jurmale, litvansku Suduvu, slovački Spartak iz Trnave i Salzburg iz Austrije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje