sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Koliko mogu Džetsi bez prvog strelca??

U četvrtak ujutru na programu je prvi meč 8mog kola Australijske A lige. Njukasl Džetsi će dočekati ekipu Melburn Viktorija.

Njukasl Džetsi

Džetsi su krenuli sjajno ove sezone,trenutno su na drugom mestu,ubedljivo su najefikasnija ekipa u ligi.Ipak na ovom meču će imati ogromnih problema jer neće biti O’Donovana čoveka koji je zaslužan za pola od tih 16 golova.O’Donovan je trenutno najbolji strelac lige sa 7 golova i 1 asistencijom. On se povredio pred meč sa Sidnejom i po svemu sudeći neće ga biti naredne 3-4 nedelje.Njegova povreda dolazi u jako loše vreme po Džetse jer su oni sada u paklenoj seriji (u prošlom kolu su igrali sa Sidnejom, sada sa Viktorijem,pa im sledi duel sa Sitijem) dakle sve jaki rivali. Koliko znači O’ Donovan videlo se protiv Sidneja. Ekipa je pritisla Sidnej,stvoreno je dosta dobrih prilika,ali nije bilo ko da ih iskoristi. Petratos jeste dobar,ali nije kalibar O’Donovana.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: O’Donovan

Melburn Viktori

Viktori je konačno došao do trijumfa ove sezone i to na gostovanju Pertu. Koliko im je ta pobeda bila bitna i koliko je skinula tereta sa igrača najbolje se videlo po radosti na tom meču. Oni su sve kompletniji, na ovom meču će u konkurenciji biti i svi igrači koji su igrali za reprezentacije (Milligen,Troisi,Barbarusis),naravno da neće biti Austina i Donachia,ali njih nema duže vreme.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Barbarousis, Milligen, Troisi

Izostanci: Austin, Donachie

Predlog za klađenje: S obzirom na stil igre koji gaje Džetsi ovo bi trebalo da bude efikasan meč.Da je tu O’Donovan Džetsi bi bili i favoriti na ovom meču,a ovako prednost je na strani gostiju. Moguće je da će biti golova na obe strane,ali nekako bolja opcija je 3+.

Tip: 3+ @ 1.75

GG @ 1.60

GG3+ @ 2.00

4+ @ 2.95

Kvote su iz kladionice maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje