četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Koliko pogodaka će postići večeras?

U noći između nedelje i ponedeljka, tačnije od 4 sata po našem vremenu, odigraće se utakmica američkog MLS-a između Seattle Soundersa i Portland Timbersa.

Seattle Sounders se uoči ovog duela nalazi na 2. poziciji u zapadnoj konferenciji, a na svom kontu ima 15 poena te skor od 4 pobede, 3 remija i 1 poraza.



Portland Timbers, sa druge strane, ima 3 pobede, 2 remija kao i 3 poraza pa pred večerašnji okršaj, sa 11 osvojenih bodova, zauzima 7. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Seattle Sounders – Portland Timbers (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe su se do sada sastale mnogo puta, a takođe smo imali priliku i da vidimo mnogo pogodaka. Njihova efikasnost je naročito dolazila do izražaja u poslednje dve godine jer su se na 7 utakmica odigranih tokom tog perioda mreže zatresle čak 31 put.

Trebalo bi napomenuti da je na svakom od tih susreta bio prolazan tip “3+“, a ako mislite da će tako biti i večeras, isti možete odigrati po kvoti 1,60.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje