četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kolumbijci su odigrali nerešeno 5 puta u nizu!

Ekipe Aguilas i Envigado sastaće se u noći između četvrtka i petka, od 12 časova po našem vremenu, a taj meč biće odigran u sklopu 1. kola kolumbijske Primere A (Liguilla).

Aguilas je prethodnu fazu takmičenja, Aperturu, završio na 9. poziciji, sa 31 osvojenim bodom i učinkom od 8 pobeda, 7 remija i 5 poraza.



Envigado je, sa druge strane, ostvario 5 pobeda, 8 remija kao i 7 poraza zbog čega je nakon 20 odigranih kola sa ukupno 23 poena zauzeo 12. mesto.

Međusobne utakmice: Aguilas – Envigado (www.flashscore.com)

Ako se osvrnemo na prethodne susrete Aguilasa i Envigada možemo da primetimo jedan veoma interesantan niz, s obzirom na to da su ovi timovi odigrali nerešeno na svakoj od poslednjih 5 međusobnih utakmica. Tokom tog perioda, čak 3 utakmice su završene rezultatom 1:1, dok su po jednom viđeni rezultati 2:2 i 3:3.

Još jedan “X“ u režiji ova dva tima se plaća odličnom kvotom 3,25, tačan rezultat “1:1“ kvotom 6,00, dok tip “P/K X“ možete odigrati po kvoti 1,70.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje