sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EKSPLODIRALO đule na Emiratima !!!

Jedna od najvećih transfer saga ove zime je konačno završena.

Borusija Dortmund je na svom twiter profilu potvrdila da je njihov, sada već bivši, napadač Obamejang potpisao za Arsenal. Kako prenose inostrani portali visina transfera iznosi 63,75 miliona. Odmah nakon njih potvrdio je i Arsenal.

Spremio je Arsenal i specijalni video klip posvećen transferu Obamejanga:

Dugo je trajala ova sapunica. Obamejang je još letos najavio da želi da ode iz kluba. Tokom leta Milan je bio zainteresovan, čak su Obamejanga videli u blizini trening centra Rosonera,ali  nije bilo konkretnih poreza.Početkom zime je sve intenzivirano. Bilo je gotovo sve sređeno za njegov transfer u Kinu,ali su Kineske vlasti stopirale transfer, jer ne žele da njihovi klubovi troše milione na strane fudbalere. Zatim se u trku uključio i Arsenal.Tokom celog transfer perioda nećkale su se obe strane,ali je poslednjih dana sve intezivirano. Bili smo svedoci velike ludnice koja se sinoć dešavala. Naime čak 32000 ljudi je posmatralo na flight radar-u privatni let Obamejanga iz Dortmunda do Londona.

Obamejang je u Borusiji proveo 5 godina. Za to vreme odigrao je 213 utakmica i postigao  141 gol.

Ovi transferom Arsenal je kompletirao tim za nastavak sezone i borbu na više frontova. Podsećamo, osim Obamejanga, Arsenal je u svoje redove doveo i Mihintarijana.

 

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje