četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Konačno je na Old Trafordu!

Jedna od najdužih transfer saga u poslednjem periodu i konačno je gotova – Džejdon Sančo je novi fudbaler Mančester Junajteda!

21-godišnji krilni napadač je pristigao na stadion „Old Trafford“ za sumu od 85 miliona eura (plus 10 miliona eura kroz bonuse) iz nemačkog tima, Borusije Dortmund. Talentovani ofanzivac je sa upravom engleskog velikana potpisao ugovor do leta 2026. godine uz opciju produžetka za dodatnih 12 meseci.

 

„Uvek ću biti zahvalan Dortmundu što mi je pružio priliku da igram u prvom timu, ali sam oduvek znao da ću se jednog dana vratiti u Englesku. Šansa da se pridružim Mančester Junajtedu je ostvarenje sna i jedva čekam nastupe u Premijer ligi. Ovo je mlad i uzbudljiv tim i znam da se zajedno možemo razviti u nešto posebno što će doneti uspeh koji navijači zaslužuju. Radujem se saradnji sa menadžerom i njegovim trenerskim timom na daljem razvoju moje igre“, kazao je engleski reprezentativac.

„Džejdon je tip igrača koji nam je bio potreban. Napadački je orijentisan po tradicionalnim vrednostima Mančester Junajteda. Njegovi golovi i asistencije govore u njegovo ime. Doneće nam brzinu, kreaciju i unaprediti našu igru“, dodao je trener ekipe, Ole Gunar Solskjer.

Sančo je u predhodne četiri sezone nosio dres „Milionera“ za koji je ukupno odigrao 137 utakmica uz čak 50 datih i 67 asistiranih pogodaka.

Popularni „Crveni Đavoli“ su tako rešili dugogodišnji problem na mestu desnog krilnog napadača, dovođenjem jednog od najtalentovanijih mladih igrača na svetu, koji bi trebao da predstavlja zaista veliko pojačanje za engleskog giganta.

Za sada, najskuplji i najzvučniji transfer ovog leta…

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje