četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Konte nije siguran da li će i naredne sezone Belgijanac biti u njegovom timu

Trener ekipe Čelzija, Antonio Konte izjavio je kako ne može sa sigurnošću da kaže, da li će jedan od najboljih fudbalera londonskih „Plavaca“, Eden Azar ostati i naredne godine na „Stamford Bridge“.

„Ne mogu da kažem da li će Azar ostati, ali ne samo za njega, već i za bilo kog drugog igrača. U ovakvim situacija klub donosi konačnu odluku. Naša ideja nije da prodamo Azara, već sa pojačamo tim, ali mnogo važna je i želja samog igrača. Ne mogu da predvidim šta će se dogoditi u budućnosti“, rekao je Konte.

„U fudbalu je sve moguće. Mislim da je Azar srećan ovde sa nama u Londonu. Navijači ga vole i postoje mnoge stvari koje pozitivno mogu da utiču da on ostane ovde i da dostigne najveće domete sa ovim klubom“, dodao je italijanski stručnjak.

Ekipa Čelzija uoči poslednjih četiri susreta u nacionalnom prvenstvu ima 4 boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Totenhem i u dobroj su situaciji da osvoje pehar namenjem prvaku Engleske. Azar je jedan od najzaslužnijih sa sjajnu sezonu londonskog tima, jer je do sada zabeležio 15 golova i 5 asistencija u „Premier League“.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje