četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Konte: „Razumem Kejna, nakon završetka karijere morate se osvrnuti na urađeno“

Trener Totenhema Antonio Konte je poručio da u potpunosti razume frustraciju svog napadača Harija Kejna zbog nedostatka trofeja.

Kejn je prethodnog leta zatražio odlazak iz kluba, u priču se ozbiljno uključio rival Mančester Siti, ali nije došlo do mega transfera koji bi verovano bio najveći transfer u tom periodu.

Londonski klub je tako ostao predvođen Kejnom u napadu, loše su krenuli, došlo je do smene na klupi i postavljena je osoba koja zna kako se dolazi do trofeja. Konte razume Kejnovu situaciju, ali mu je ujedno i želja da oformi pobedničku ekipu oko njega i pokuša sa Totenhemom doći do trofeja.

Razumem Harijevu situaciju. Sigurno kad završite karijeru je dobro videti svoje nastupe i za koga ste igrali. Ali isto tako, morate gledati na ono što ste osvojili. To je važno, pogotovo za vrhunske, top igrače. Nekad se dogodi da vrhunski igrači završe karijeru sa tek nekoliko titula, a oni srednjeg ranga osvoje mnogo trofeja.

Konte je sa sva tri poslednja kluba osvajao titule – Juventus, Čelsi i Inter, ali sa Totenhemom mu to ove sezone neće poći za rukom. Okosnicu šampionskog tima želi da gradi oko Kejna.

Ako želimo pobediti, ako uopšte razmišljamo o izgradnji nečega što će biti u mogućnosti osvojiti trofej, Kejn mora biti početna tačka toga. To je normalno jer smatram da govorimo o top igraču, jednom od najboljih napadača sveta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje