petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Libertadores (01:30): Independiente – Milionarios (najava i prognoza)

Od 01:30 će se u Argentini, odigrati meč grupe 7 Kopa Libertadoresa, a sastaće se domaći tim Independiente i predstavnik Kolumbije, ekipa Milionarios, u pitanju je meč 2.kola grupne faze takmičenja.

Independiente je iznenađujuće u prvom kolu poražen na gostovanju u Venecueli od ekipe Deportivo Lara, delovalo je da su u prvom poluvremenu podcenili protivnika što im se osvetilo primljenim pogodkom, tako da su u drugom poluvremenu morali da bace sve karte na napad ali ipak nisu uspeli da postignu pogodak. Sada u jako važnom susretu moraće da prikažu mnogo više od napadačkog arsenala protiv ekipe koja je pojam za defanzivu. Independiente je osvajač Kopa Sudamerikane prošle sezone (drugo međunarodno takmičenje posle Kopa Libertadoresa),i to igrajući napadački fudbal, jer je to upravo stil koji forsira njihov trener Ariel Holan. Ono što može da brine jeste odlazak odličnog igrača Ezekiel Barka koji je pojačao MLS ligaša Atalantu, dok je ključni defanzivac Nikolas Tagliafiko otišao u holandski Ajaks. Od pojačanja su stigli Fernando Gaibor, potom Gonzalo Veron, Silvio Romero i Džonatan Menendez. Ključni igrač trebalo bi da bude napadač Braian Romero, koji je povezivan sa River Platom u prelaznom roku ali do transfera nije došlo.

Milionarios je prema očekvianju odigrao 0:0 sa ekipom Korintijansa u prvom kolu, odigravši jednu jako dosadnu utakmicu, ali su ostvarili svoj cilj i protiv prvog favorita grupe osvojili su bod. Posle toga doživeli su po jedan poraz i jednu pobedu identičnim rezultatima 3:1.dbrana tim je dosta iskusna i čini je iskusni Cadavid, zajedno sa veoma visokim štoperom Rivasom ili De los Santosom, dok je i par bekova izuzetno iskusan i čine ga Palcios i Banguero. U veznom redu valja istaći Montoyu i Carilja, dok je u napadu prva zvezda napadač koji je prvi strelac dva od prethodna tri šampionata Kolumbije, Ajron del Vale. Odigrali su 4 meča na gostovanjima i svaki put su poraženi, a raspon golova je bio 0-2.

Iako će domaćin ovde biti favorit, neće im biti nimalo lako da savladaju goste iz Kolumbije koji će opet težiti osvajanju makar jednog boda. 

PREDLOG za KLAĐENJE: 1&0-3 gola (kvota 1,90) PREDLOG 2: X-1&0-3 (kvota 4,75)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje