sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Libertadores: Garsilaso – Nacional i Libertad-The Strongest (najave mečeva)

U noći između utorka i srede nastavljaju se mečevi grupne faze Kopa Libertadoresa, a od 00:15 nas očekuju dva meča u kojima se sastaju ekipe Real Garsilaso (Peru) – Nacional (Urugvaj), kao i Libertad (Paragvaj) – The Strongest (Bolivija).

00:15 Real Garsilaso – Nacional

Domaći tim je u dosadašnjem toku takmičenja ostvario polovičan uspeh, savladali su ekipu Santosa iz Brazila na svom stadionu u prvom kolu 2:0, dok su u drugom kolu poraženi od argentinskog Estudiantesa 3:0. Ono što je velika prednost ekipe Real Garsilasa jeste nadmorska visina od 3400m, što se i videlo u meču sa favorizovanim Santosom čiji igrači nisu mogli da dođu do daha. Tokom vikenda trener peruanskog tima je odmarao svoj glavne igrače u prvenstvenom meču.

Što se tiče Nacionala, oni su remizirali sa Estudiantesom 0:0 na domaćem terenu, dok su na gostovanju kod Santosa doživeli poraz 3:1, tako da danas imaju imperativ dobrog rezultata kako ne bi došli u situaciji da moraju da slave na svim ostalim mečevima. Što se tiče domaćeg prvenstva, Nacional je slavio na 4 od 5 poslednjih mečeva, a nije primio ni jedan gol. Na prethodnih 17 mečeva na gostovanjima u Kopa Libertadoresu, ekipa Nacionala slavila je svega tri puta.

Ne očekujemo meč sa puno golova u Peruu, najverovatnije ih nećemo videti više od 2.

PREDLOG za KLAĐENJE: 0-2 gola (kvota 1,50)


00:15 Libertad – The Strongest

Tima Liberteda, predstavnika Paragvaja u Kopa Libertadores takmičenju odlično je počeo novo takmičenje pobedom na gostovanju u Argentini protiv Atletiko Tukamana, Oskar Kardozo i ostali iskusni igrača koji su i dugogodišnji reprezentativci ove zemlje, podigli su kvalitet tima, tako da se sada nalaze u odličnoj poziciji da prođu u narednu rundu takmičenja.

The Strongest je tim koji poput gore pomenutog Real Garsilasa, prednost pre svega ostvaruje na domećem terenu u La Pazu na velikoj nadmorskoj visini, u prvom kolu savladali su urugvajski Penjarol 1:0. Ovaj tim na gostovanjima igra dosta slabije, u poslednjih 7 gostovanja u okviru ovog takmičenja, slavili su samo jednom, a nijednom nije viđeno više od tri gola na meču.

Domaći tim bi tek pobedom u ovom meču ,,overio“ tri boda iz Argentine, dok će gosti najverovatnije i dalje bodove i nadu za neko od prva tri mesta tražiti na svom stadionu.

PREDLOG za KLAĐENJE: 1&0-3 gola (kvota 1,80)


 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje