četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Libertadores (kvalifikacije): Independiente Dela Vale – Banfild (najava meča)

Od 01:30 u noći između utorka i srede, igraju se kvalifikacije za Kopa Libertadores, a u Ekvadoru je na programu revanš meč između domaćeg Independiente Dela Valea i argentinskog Banfilda. Prvi meč je završen neršeno 1:1.

Ukoliko je neko gledao prvi meč Banfilda i Independiente, mogao je da vidi aposolutnu dominaciju domaćeg tima, mnogo šansi, pogođene stative i prečku, ali svega jedan gol u mreži gosta, koji nije ozbiljno zapretio sve do 90.minuta meča kada je sudija pokazao na penal za goste posle jedine polušanse na meču, a penal je iskoristio Barreiro i doneo prednost gola u gostima svom timu pred revanš. Po prvom meču domaćin Banfild deluje kao dosta kvalitetniji tim, mada ruku na srce gosti i nisu imali veliku želju da igraju, već da umrtve igru i odnesu što povoljniji rezultat kući.

Independiete Dela Vale će Banfild dočekati van svog stadionu, na stadionu El Nacionala u Quitu, na kome igra i reprezentacija Ekvadora, jer njihov stadion ne ispunjava uslove za mečeve u ovom takmičenju. Stadion je udaljen svega 30 km od grada odakle je Independiente tako da će imati veliku podršku navijača. U zbirnoj tabeli ova ekipa je završila na trećem mestu, iako je u Klausuri koja se igrala do decembra 2017-te godine završila na 6.mestu sa skorom 9-7-6 (41:30). Na domaćem terenu su imali skor 5-4-2 i gol razliku 26:16.

Banfild je prvi meč odigrao jako dobro i da su napadači ovog tima bili malo precizniji mogli su da reše ovaj dvomeč već na svom stadionu, a ovako će biti prinuđeni da jure prednost rivala. Prošlo prvenstvo Argentine završili su na 5.mestu sa skorom 17-3-10 i gol razlikom 42:35. Na gostovanjima su imali skor 6-1-8 i gol razliku 16:22. Tokom nove sezone posle 14. odigranih kola imaju skor 5-4-5 i gol razliku 17:15 (15.mesto), dok na gostovanjima imaju skor 3-1-2 i gol razliku 12:7. Tokom vikenda trener je odmorio gotovo sve startere u meču sa Atletiko Tukamanom.

Smatramo da na osnovu pokazanog u prvom meču i zbog toga što domaćin ne igra na svom matičnom stadionu, gosti mogu do povoljnog rezultata i da kladionice neopravdano favorizuju domaćina. Moguće je da na ovom meču vidimo čak i produžetke.

PREDLOG za klađenje: X2 (nerešno ili pobeda gosta) (kvota 2,05)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje