četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Libertadores (kvalifikacije): Melgar – S.Vanderers (najava meča)

Još jedan meč kvalifikacija za Kopa Libertadores, igra se u noći između utorka i srede sa početkom u 01:30, a sastaju se predstavnik Peru, Melgar i tim iz Čile, Santijago Vanderers. Prvi meč završen je 1:1 u Čileu.

U prvom susretu ova dva tima sve je bilo rešeno posle prvih 45.minuta, poveo je domaćin preko Vittia u 2.minutu, da bi u nadoknadi prvog dela igre Cuesta iskoristio grešku odbrane domaćina i sjajnim lobom postavio konačnih 1:1. S.Vanderersi su nastupili u ofanzivnoj fomrmaciji 3-4-3, naspram gostima koji su igrali u fomraciji 4-1-2-1-2. Dosta otvorena igra ali bez malo pravih šansi, igrač sa brojem 7. u domaćem timu Fernandes pravio je ogromne probleme odbrani gostiju, a bio je i asistent kod prvog gola i druge najbolje šanse za domaći tim kada je pogođena prečka.

Melgar je tim koji se smatra najuspešnijim i najboljim van glavnog grada Lime. Tokom prelaznog roka i pored nekoliko važnih odlazaka iz tima, pojačani su dolaskom igrača koji su sticali iskustvo širom kontinenta. Klaurusu, poslednje takmičenje prošle godine završili su na 3.mestu lige sa skorom 9-4-2 i gol razlikom 30:12. Na domaćem terenu imali su skor 6-1-1 i gol razliku 21:7.

Santiago Wanderers je tim koji će ove sezone igrati u Čileanskoj Drugoj ligi, prošlu sezonu (Klausuru) završili su na 13.mestu sa skorom 2-9-4 (16:17) i u zbiru imali loš skor i ispali. Privilegiju da se takmiče u kvalifikacijama za ovo takmičenje, dobili su pobedom u finalu kupa protiv Universidad da Čilea sa 3:1. Tokom pauze između dva takmičenja tim je napustilo dosta standardnih igrača, kao što je prvi strelac Pineda (15/7), defanzivci Garcia (15/0) i Pavez (14/0), napadač Cortes (14/3).

Ukoliko uspeju da reše problem desnokrilnog napadača Fernandesa, domaćin Melgar ima velike šanse da prođe ovu prepreku, iako oba tima imaju jako male šanse protiv brazilske Vasko da Game. Još jedan prednost domaćina jeste i nadomorska visina jer igraju na 2335m nadmorske visine, dok gosti stižu iz Valparaisa koji se nalazi na moru pa će imati dosta problema da se aklimatizuju.

PREDLOG za klađenje: 1 (pobeda domaćina) (kvota 1,65)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje