četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Libertadores (kvalifikacije): Nacional – Čapekoense (najava meča)

Od 00:45 u noći između srede i četvrtka igra se revanš meč kvalifikacija za Kopa Libertadores, a sastaju se ekipe Nacionala iz Urugvaja i brazilskog Čapekoensea. Prvi meč odigran u Brazilu, dobila je ekipa Nacionala 1:0.

Što se prvog meča tiče, odigranog u Brazilu, ekipa Nacionala je imala mnogo zrelije šanse i u ovom trenutku pozala da je kompletniji tim od Čapekoensea. Malu krizu imali su po dobijenom crvenom kartonu Espina, kada je Čapakoense imao dve izuzetne šanse, a odmah neposredno posle druge snage na terenu bile su izjednačene kada je Perroti dobio direktan crveni karton zbog bezobzirnog starta, kao i Eduardo koji je laktom udardio protivničkog igrača, a u igru je ušao šest minuta pre toga.

Nacional iz Urugvaja je klub iz glavnog grada Montevideo, jedan od najvećih u Ugugvaju, osvojili su 34 titule. Prošlu sezonu u prvenstvu (Klausur) završili su na trećem mestu sa skorom 9-2-4 i gol razlikom 25:19. Na domaćem terenu skor 5-1-2 i gol razliku 15:6. Prošle sezone stigli su do 1/8 finala Kopa Libertadoresa, gde su ispali od Botafoga. U grupi su bili i sa današnjim rivalom, Čapekonesom koga su na domaćem terenu savladali 3:0.

Čapekoense je posle avionske nesreće u kojoj je nastradao gotovo ceo tim, uspeo da ponovo izgradi sastav koji je prošle sezone igrao u Kopa Libertadores, a u prvenstvu Brazila osvojio 8 mesto, sa skorom 15-9-14 i gol razlikom 47:49. Tim je bio sastavljen uglavnom od pozajmljenih igrača drugih klubova. U prvom duelu pokazali su da im je tim i dalje u stvaranju jer je opet veliki broj igrača promenjen pa ne postoji uigranost. U timu za revanš nema napadača Perotija (3/0) i defanzivca Eduarda (2/0) koji su dobili crvene kartone u prvom meču.

Ovi timovi sastali su se u poslednjih godinu i po dana tri puta, jednom je bilo nerešeno na terenu Čapekonesea, dok je na istom terenu jednom slavio Nacional, dok je meč u Urugvaju dobio domaćin 3:0.

Očekujemo jedan meč gde će domaćin dominirati terenom i najverovatnije slaviti pobedu protiv Brazilaca koje je već jednom ne tako davano savladao na svom terenu 3:0. Kvalitet i uigranost su na strani domaćina.

PREDLOG za klađenje: 1 (pobeda domaćina) (kvota 1,85)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje