petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Libertadores (kvalifikacije): Vasko de Gama – U.de Concepcion (najava meča)

Još jedan meč kvalifikacija za Kopa Libertadores, a čini se i meč koji je već posle prvog susreta rešen u korist jednog od timova. Sastaju se brazilska Vasko de Gama i čilenaski Universidada de Koncepcion. U prvom meču u Čileu, slavili su Brazilci sa 0:4.

Ukoliko je neko nije gledao prvi meč ovih rivala mogao bi da zaključi da je Vasko de Gama rutinski dobila utakmicu, ali ustvari nije tako. Domaćin je promašio nebrojano puno šansi iz kategorije stopostotnih, dok su gosti jednostavno iskoristili sve poklone golmana i odbrane domaćina i imali realizaciju šansi četri od četri. Svakako nerealan rezultat s obzirom na dešavanja na terenu (pogledajte detalje sa meča klikom na LINK)

Vasko de Gama se posle 8 godina našla u šansi da ponovo učestvuje u najjačem kontinentalnom takmičenju. Prvenstvo Brazila 2017-te godine završili su na 7.mestu sa skorom 15-11-12 i gol razlikom 40:47, a upravo zbog gol razlike nisu otišli direktno u Kopa Libertadores, jer je šestoplasirani Flamengo imao isti broj bodova ali bolju gol razliku. I za današnji meč trener domaćina koji smatra da i pored visoke pobede tim još nije prošao dalje, planira da na teren pošalje najjači mogući tim.

Navijači Universidad de Koncepciona još uvek ne mogu da shvate greške svoje odbrane iz prvog meča i promašaje napadača. Tim je pokazao da ume da igra, ali zbog neoprostivih grešaka, trećeplasirani tim prvenstva Čilea, najverovatnije neće igrati ovogodišnji Kopa Libertadores. Tokom vikenda su na svom terenu poraženi i od ekipe O’Higinsa u okviru šampionata 0:2. Prošlu sezonu u Čileu su završili na trećem mestu sa skorom 6-6-3 i gol razlikom 16:13. Nosioci igre iz prošle sezone su i dalje tu.

Vasko da Gama je pokazala u prvom meču da će iskoristiti svaki poklon koji bude dobila od gostiju iz Čile, igraće meč koji ih je ulaznica za takmičenje u kojem nisu bili jako dugo, tako da se očekuje i pun stadion, sa druge strane gosti nemaju vremena da kalkulišu i moraće da izađu sa namerom da jure rezultat i postignu gol što pre, u tako otvorenoj igri, očekujemo da vidimo nekoliko golova na ovom meču.

PREDLOG za klađenje:  2-4 gola na meču (kvota 1,50)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje