petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Libertadores (mečevi 12.03 i 13.03.2019) – kratke najave i predlozi!

Večeras će se odigrati šest mečeva u okviru najjačeg klupskog takmičenja u Južnoj Americi, Kopa Libertadoresu, a mi ćemo pokušati da vas kroz kratke najave uputimo na najpametniji izbor igara za neke od ovih mečeva.

23:15 – Boka Juniors (Argentina) – Deportes Tolima (Kolumbija)

U prvom kolu Kopa Libetadoresa u grupi 7 gde igraju ova dva tima, Boka je uspela da odigra samo 0:0 na gostovanju kod bolivijskog Horhe Vilstermana i danas ima imperativ pobede na domaćem terenu. Za vikend su savladali San Lorenco 3:0 u domaćem prvenstvu i u dobroj atmosferi ulaze u ovaj meč, ali i sa kompletnim timom.

Ekipa Deportes Tolime odigrali je u prvom kolu odličan meč i savladala brazilski Atletiko Paranense 1:0, a potom je za vikend zbog odmaranja nekih igrača odigrala samo 0:0 protiv ekipe Hulia. Generalno gledano ovaj tim na poslednjih 5 gostovanja u ligi ima 3 poraza i 2 pobede, tako da se ne mogu pohvaliti sjajnom formom van svog stadiona.

PREDLOG: 1&0-3 (kvota 1,85)


23:15 – Olimpija (Paragvaj) – Universidad Koncepcion (Čile)

Olimpija igra zaista jako dobro od početka nove sezone i čini se da je naročito na domaćem terenu izuzetno jaka, u prvom kolu osvojili su važan bod na gostovanju Godoj Kruzu u Argentini, a u 2019-toj godini još uvek nemaju poraza ni u jednom takmičenju, ostvarili su učinak 7 pobeda i 3 remija. U okviru Kopa Libertadores takmičenja prethodnih sezona, Olimpija ima 5 pobeda na poslednjih 6 mečeva pred svojim navijačima.

Universidad Katolika, predstavnik Čilea u ovom takmičenju, odigrala je možda i najzanimljiviji meč u prvom kolu kada su savladali na domaćem terenu peruanski Sporting Kristal sa 5:4. Ove sezone odigrali su dva meča van svog stadiona i poraženi su oba puta od Kolo Koloa 1:0 i za vikend od Palestina sa čak 4:1.

PREDLOG: 1&2-5 (1,85)


01:30 Gremio (Brazil) – Libetad (Paragvaj)

Osvajača ovog takmičenja iz 2017-te i polufinalista iz prošle godine, ekipa Gremija jako dobro igra i ove sezone i još nema poraz ni u regionalnom prvenstvu, a ostali su neporaženi i na gostovanju Rosariju u prvom kolu Kopa Libertadoresa gde su i pored dominacije na terenu odigrali samo 1:1. Danas je tim kompletan, a očekuje se i debi najvećeg pojačanja, napadača Tardelija.

Što se tiče Libertada, u ovom klubu je posle sjajnog prvog meča i pobede 4:1 na domaćem terenu protiv Universidad Katolike, došlo do smene trenera jer kako se spekuliše u medijima, došlo je do sukoba sa nekim od igrača, pa je njemu samo dan posle ove velike pobede zabranjen ulazak u trening centar. Novi trener koji je stigao odigrao je samo 2:2 za vikend na gotovanju Sp.Lukunju, a inače je trener bez velikog iskustva, što će se sigurno donekle odraziti na igre ovog tima!

PREDLOG: 1&2-5 (1,85)


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje