sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Libertadores (najava i predloz): Mečevi koji su na programu od 23:15

Danas je na programu dva meča u okviru Kopa Libertadoresa, a još tri meča odigraće se u noći između srede i četvrtaka, u ovom članku najavićemo vam mečeve iz Bolivije, gde će domaći Bolivar dočekati čileanski Kolo Kolo, kao i meč iz Argentine, gde će Estudiantes dočekati peruanski Real Garcilaso.

23:15 Bolivar (Bolivija) – Kolo Kolo (Čile)

Ekipa Bolivara uspela je da ostane neporažena u prvom kolu i osvoji važan bod na gostovanju kod ekipe Delfina u Ekvadoru. Ovaj bod može da bude još zančajaniji ako se zna da ekipa Bolivara uvek većinu svojih bodova sakuplja na domaćem terenu, u La Pazu, gde timovi teško izlaze na kraj sa nadmorskom visinom od preko 3000m. Za vikend su poraženi od ekipe Jorge Wilsterman 4:2, ali je za Bolivar nastupio gotovo kompletan rezervni tim, a najbolji igrači su odmarili za ovaj meč, kao što su argentinski napadač Markos Alonso, kao i jedan od najtelentovanijih igrača Bolivije, Horhe Flores, ali ključni igrač njihove igre je španski vezista Huan Miguel Kaljehon, strelac 73 gola na 164 meča za tim, koji je takođe odmorio na ovom meču.

#Bolivar nije poražen na svom terenu u okviru Kopa Libertadores takmičenja na poslednjih 13 mečeva (imaju 9 pobeda i 4 remija)

Ekipa Kolo Kolo i pored jačanja svog tima iskusnim čileanskim internacionalcima, opet je razočarala armiju svojih navijača koja se okupila u prvom kolu protiv ekipe Atletiko Nacionala, jer su poraženi 0:1. Tereneska inicijativa, broj šuteva i prilika bili su na starani ekipe Kolo Kolo, ali je to sve bilo nedevoljno, a pokazalo se kao tačna i činjenica da kako je meč odmicao, stariji igrači u timu poput Karmone, Valdivije i Paredesa ne mogu da izdrže u visokom ritmu, pa je Kolo Kolo bio sve bezopasniji. Na prethodnih 7 gostovanja u okviru Kopa Libertadores takmičenja, ekipa Kolo Kolo ima skor 1 pobeda, 2 remija i 4 poraza.

Bolivar godinama beleži dobre rezulatet u svom ,,gnezdu“ gde im je saveznik i klima na preko 3000m nadmorske visine, smatramo da će i Kolo Kolo imati velikih problema sa se izbori sa ovim nesvakidašnjim uslovima, u kojima su već padali i veći timovi poput San Lorenca, Lanusa, Deportivo Kalija, Emeleka, Flamenga, Sao Paola!

PREDLOG za KLAĐENJE: 1&0-3 gola (kvota 2,05)


23:15 Estudiantes La Plata (Argentina) – Real Garcilaso (Peru)

Ekipa Estudiantesa je u prvom kolu uspela da ostvari svoj cilj i da disciplinovanom igrom donese veliki bod iz Urugvaja sa gostovanja ekipi Nacional, gde su odigrali 0:0. Čitav meč nije bio naročito zanimljiv za gledanje o čemu svedoči i svega 3 šuta u okvir gola koliko su imali igrači oba tima. Za danas potpuno druga situacija, domaćin mora da napadne objektivno slabijeg rivala i dođe to tri boda. Domaći teren bio je uvek jak adut ovog tima u Kopa Libertadores takmičenju, pa su oni na poslednjih 9 mečeva ostvarili skor 6 pobeda ,1 remi i 2 poraza, na poslednjih 7 mečeva nikada nije viđeno više od tri gola.

Real Garcilaso još jedan iz grupe timova koji prednost na domaćem terenu ostvaruju zbog velike nadmorske visine, što je potvrdio i meč prvog kola u kojem su porazili brazilski Santos sa 2:0, na tom postignut je i najlepši gol prvog kola, kada je Ramua šutirao sa 30 m i postigao pogodak od prečke. Tokom celog susreta gosti su imali posed lopte ali je on bio dosta jalov, svega tri šuta na gol domaćina, za razliku od njih domaći tim uputio je čak 25 udaraca na gol Santosa, od čega je 9 išlo u okvir gola. Za razliku od mečeva na domaćem terenu, Real Garcilaso ima problema na gostovanjima, čak i kada igra u domaćem šampionatu gde na poslednja tri gostovanja imaju tri poraza. U okviru Kopa Libertadoresa, na gostvanjima su takođe poraženi na četri poslednja meča.

Veliko čudo bi trebalo da se desi da domaći tim ne pobedi na ovom susretu, kvalitet i domaći teren veliki su aduti protiv Peruanaca, koji će najverovatnije veći deo meča provesti na svojoj polovini terena.

PREDLOG za KLAĐENJE: 1-1&2+ (kvota 1,70)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje