četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Libertadores – najave i prognoze – 05. i 06. mart 2020.

Danas na programu tri poslednja meča prvog kola grupne faze Kopa Libertadoresa, u prethodna dva dana imali smo puno uspeha u prognoziranju ovog takmičenja i nadamo se da isto nastavljamo i danas.


01:30 Estudiantes Merida (Venecuela) – Rasing (Argentina)

 

Domaći tim i osvajač Aperture u Venecuele, ekipa Estudiantesa po mnogim stručnjacima koji prate ovo takmičenje najslabiji je tim u njemu, naročito je to bitno ako se pogleda da su ostali bez puno igrača koji su bili jako važni za defanzivu tima iz koje je i proizašao ovaj rezultat, nema više defanzivaca Oscar Sainz i William Díaza koji su činili bedem ispred gola, kao ni venjaka Gomeza koji je bio jedan od najkreativnijih igrača u timu.

Što se tiče Rasinga, oni su jedan od najvećih klubova Argentine, ali su poslednju titulu u Kopa Libertadoresu osvojili pre više decenija, u nameri da to poprave doveli su trenera koji je sa Defenca Y Justiciom osvojio drugo mesto prošle sezone, Sebastian Beccacece-a, koji ima zadatak da naparvi velike rezultate sa timom, glavne poluge tima su stalni repreznetativac Zaracho, kao i veteran napadač Lisandro Lopez koji je nakadao igrao odlično za Lion. Oni su takođe u borbi za visoko mesto u ligi, ali ih sledeći meč očekuje tek 10.03. pa nema indicija da će biti rotacija u timu.

Smatramo da je ovde kvalitet u potpunosti na strani gostiju koji bi po nama trebali da slave i uspešno započnu ovogodišnje takmičenje po kvoti 1,80


01:00 Binacional (Peru) – Sao Paolo (Brazil)

Ekipa Binacionala je tim koji je najmlađi od svih koji igraju ovo takmičenje, postoji tek 10 godina, a titula iz 2019-te godine donela im je pravo učešća u Libertadoresu. Uz to imaju još jednu veliku prednost, dolaze iz grada Juliaca, koji se nalazi na 3,824 metara nadmorske visine što je najviše od svih klubova (više čak i od La Paza u Boliviji) što će im biti veliki prednost u odnosu na sve rivale. Najbolji igrač tima Milan, prešao je u redove Universitaria, pa ga sada nema u timu, a njegovu ulogu preuzeće Andy Polar koji je i član selekcije.

Sa druge strane je Sao Paolo, tim koji je možda i najviše ulagao u Brazilu tokom pauze, jer žele da vrate trofeje u svoje vitrine, kojih nema od 2012-te godine, osvajali su Kopa Libertadores čak 3 puta. Najveća pojačanju su nekadašnji igarač Barselone, Dani Alveš, ali i Juanfran, Hernanes i Alexandre Pato, pa se može reći da je tim pun i iskustva i kvaliteta. Prošle godine ispali su u kvalifikacijama od Taljaresa iz Argentine što je bio alarm i poziv za veća ulaganja. Ono što je problem tradicionalno jesu gostovanja u Kopa Libertadoresu, a na poslenjih 17 mečeva, imaju 1 pobedu, 4 remija i 12 poraza. Na ovo meču trener neće moći da predvodi svoj tim zbog suspenzije iz prošle sezone, a neće igrati ni Leo (5/0/0 prošle sezone – odbrana), Everton (16/1/2 prošle sezone – sredina), Gabriel Sara (novi igrač), Brenner (1/0/0 prošle sezone – napad), Rojas (novi igrač)

Ekipa Binacionala je može se slobnodno reći pored solidnog kvaliteta tima, titulu osvojila najviše zahvaljujući nadmorskoj visini, a smatramo da će i u ovom takmičenju to biti velika prednost za ovaj tim, smatramo da oni neće izgubiti od Sao Paola, jer će tim biti oslabljen neigranjem nekih igrača, pa i pored kvaliteta igrača, mislimo da će kvalitet neutralisati nadmorska visina, što je čest slučaj, a predlažemo igru 1X&2+ po kvoti 2,00!


03:00 Alianca Lima (Peru) – Nacional (Urugvaj)

Jedan od najlošijih timova u poslednjih 10 godina kada se radi o očešćima u Kopa Libertadoresu tim Alijanca Lima, ostvarili su od 2010-te godine učinak od 1 pobede, 4 remija i 20 poraza u okviru Kopa Libertadoresa, a upravo jedinu pobedu u tom periodu imali su  u meču protiv današnjeg rivala sada već davne 2012-te godine, prošle sezone, zabeležili su 1 remi i 5 poraza u grupnoj fazi i tako ispali odmah. Ove sezone nisu najbolje počeli ni domaću ligu gde posle pet mečeva, imaju svega 7 bodova.

Sa druge strane, uvek čvrsta ekipa Nacionala i prošlogodišnji učesnik 1/8 finala ovog takmičenja, prošle godine dve pobede na gostovanjima uz jedan poraz, ali i konstanta kada se radi o golovima, uvek od 0-2 gola. Glavni i ključni igrač tima je veteran Gonzalo Bergessio, koji je bio strelac 37 puta u prethodne dve sezone za tim, uz to tim je pojačan mladim igračima iz U20 tima koji je prošle godine osvojio Kopa Libertadores za igrače do 20 godina, kao što su Vecino, Ocampo, Laborede, Santiago Rodriguez. Problem i ono što je oslabilo tim jeste odlazak najboljeg igrača i tim i verovatno lige, Mathias Vina, ali je bilo i pojačanja pa se očekuje da tim nastavi sa solidnim partijama u ovom takmičenju.

Zaista je kvalitet na strani gostiju i smatramo da Alijanca Limu očekuje još jedan sezona u kojoj će biti samo epizodista u ovom takmičenju, međutim ni Nacional nije najbolje počeo novu sezonu u ligi, pa smo zbog toga oprezni i predlažemo igru X2&0-3 gola po kvoti 1,70!


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje