petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Libertadores (najave i prognoze) – 10. i 11.mart 2020.

U prošlom kolu odlično smo tipovali mečeve prvog kola, prvog danas jedan promašaj, dok su drugog i trećeg danas svi mečevi bili pogođeni, a bilo je i zaista dobrih kvota. Danas na programu nekoliko mečeva, a mi smo opet odabrali one za koje verujemo da imaju najviše šansi za prolazak.

23:15 Universidad Katolika (Čile) – Amerika de Kali (Kolumbija)

Kao što smo već napomenuli ekipa Universidad Katolike je šampion Čile u 4 od poslednjih 6 šampionata ove zemlje, a u prvom kolu nadigrani su od Internacionala u gostima 3:0, ali tek posle golova u drugom delu igre, jer su u prvom odlično parirali favorizovanim brazilcima, sve do gola Guerera iz slobodnog udarca posle čega je igra pala i dozvolili su ubedjliv poraz. U međuvremenu tim nije imao obaveze u domaćoj ligi pa je ekipa odmorna i imala je 7 dana da se pripremi za ovaj meč, koji u mnogome može da odredi nastavak takmičenja i koji od ova dva tima će sa većim šansama ući da u nastavku grupne faze razdvoji velike rivale Gremio i Internacional. U prethodnih 12 mečeva na svom terenu u Kopa Libertadoresu, imaju skor 7 pobeda, 3 remija i 2 poraza ( u oba poraza identičan rezultat 2:3). Edson Puch, Cesar Pinares i kapiten Jose Pedro Fuenzalida, uz Luciano Aueda su najveće uzdanice domaćeg tima.
Sa druge strane je povratnik u ovo takičenje Amerika de Kali, tim koji je u svom povratičnom meču poraž u Kaliju od Gremija 0:2 i tako već na startu sebi smanjio šanse za bolji rezultat ove godine, u međuvremenu u ligi odigrali su 1:1 sa Once Caldasom u gostima, ali je u tom meču trener odmorio većinu glavnih igrača, pa su i oni u solidnom stanju pred ovaj važan meč. U prethodnih 7 gostovanja u Kopa Libertadoresu imaju 5 poraza, 1 remi i 1 pobedu. Odličan napad u prvo meču nije ništa pokazao, a videćemo da li će biti bolji večeras u Čileu.
Mišljenje urednika: Smatramo da je ovde domaćin blagi favorit i po nama bliži osvajanju sva tri boda, vezni red prepun brzih i jako dobrih tehničara mogao bi da odnese prevagu, a uz to Universidad Katolika igra jako dobro pred svojim navijačima u ovom takmičenju, tako da je ovo prilika da nastave tako, naš predlog je igra 1X&2+ po kvoti 1,60!

Većina ostalih mečeva su gotovo izvesni i po kladionicama i po nama, dosta malih kvota na pobede domaćina i zaista dosta velika razlika u kvalitetu na njihovoj strani, ukoliko bi možda mogli da tražimo meč za izbegavanje to bi bio susret Palmeirasa i Guaranija, mada je i ovde veliki favorit domaćin.
Evo nekih predloga i za ostale mečeve bez analize:
  • Santos – Delfin  1&0-3 (1,80)
  • Boca Juniors – Ind.Medeljin 1&0-3 (1,80)
  • Libertad – Caracas 1&2-5 (1,65)

    Foto: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Est%C3%A1dio_Urbano_Caldeira_(Vila_Belmiro)_-_vista_interna.jpg

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje