četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Libertadores – najave i prognoze ( odabrani mečevi iz oba termina)

Danas je na programu još više mečeva nego juče, u terminu od 23:15 čak tri meča, dok su od 01:30 na programu još 5 mečeva, pokušaćemo da odaberemo one koji po nama imaju najveću šansu za prolazak


23:15 Jorge Willsterman (Bolivija) – Kolo Kolo (Čile)

Jorge Wilsterman je jedan od najvećih timova Bolivije, prednost kao i mnogi timovi iz ove zemlje vuku i iz činjenica da se grad Cochabomba nalazi na velikoj nadmorskoj visini i da su ovde uvek imali velike rezultete, 2017-te stigli su do 1/4 finala ovog takmičenja, a želje su i ove godine slične iako možda to nije toliko realno. Tim je miks iskusnih i mladih igrača, od starijih treba pre svega napomenuti brazilca Seržinja u napadu, kao i najboljeg strelca Alvareza i defanzivca Zentena, dok su tu i članove olimpijske selekcije Bolivije koja je imala odličan turnir za odlazak na ovo takmičenje i to su Sebastián Reyes i Moises Villarroel. Jak domaći teren potvrđuju i rezultati 8 pobede, 2 remija i samo 1 poraz u poslednjih 11 mečeva u Kopa Libertadores takmičenju.

Što se tiče ekipe Kolo Kolo ona je trenutno u malo turbulentnom stanju, posle serije loših rezultata došlo je do smene na klupi jer posle 6.kola u Čileu imaju svega 4 boda. Tim je u velikoj meri zavisio od veterana u ekipi Paredesa, Fernandeza, Karmone, Insauraledea, a izgleda da oni to više ne mogu da nose u toj meri, mada će verovatno pred svojim navijačima imati šta da prikažu i pokažu. Uz njih glavne zvezde tima su još Markos Boladost krilni napadač, a mnogo se očekuje od pojačanja Leo Valencie i napadača Nicolas Blandia, ali tek treba da se dokažu.

Naše mišljenje je da domaći tim jedinu šansu za prolazak iz ne tako teške i komplikovane grupe može da traži kroz mečeve na domaćem terenu, danas su svakako favoriti i zbog forme gostiju koja je baš slaba, ali možda treba biti za nijansu oprezan jer promena trenera često donese veću borbenost i želju kod igrača, pa predlažemo igru 1X&2+ po kvoti 1,65!


01:30 Estudiantes Merida (Venecuela) – Rasing (Argentina)

Domaći tim i osvajač Aperture u Venecuele, ekipa Estudiantesa po mnogim stručnjacima koji prate ovo takmičenje najslabiji je tim u njemu, naročito je to bitno ako se pogleda da su ostali bez puno igrača koji su bili jako važni za defanzivu tima iz koje je i proizašao ovaj rezultat, nema više defanzivaca Oscar Sainz i William Díaza koji su činili bedem ispred gola, kao ni venjaka Gomeza koji je bio jedan od najkreativnijih igrača u timu.

Što se tiče Rasinga, oni su jedan od najvećih klubova Argentine, ali su poslednju titulu u Kopa Libertadoresu osvojili pre više decenija, u nameri da to poprave doveli su trenera koji je sa Defenca Y Justiciom osvojio drugo mesto prošle sezone, Sebastian Beccacece-a, koji ima zadatak da naparvi velike rezultate sa timom, glavne poluge tima su stalni repreznetativac Zaracho, kao i veteran napadač Lisandro Lopez koji je nakadao igrao odlično za Lion. Oni su takođe u borbi za visoko mesto u ligi, ali ih sledeći meč očekuje tek 10.03. pa nema indicija da će biti rotacija u timu.

Smatramo da je ovde kvalitet u potpunosti na strani gostiju koji bi po nama trebali da slave i uspešno započnu ovogodišnje takmičenje po kvoti 1,80


01:30 Junior (Kolumbija) – Flamengo (Brazil): Možda i meč za izbegavanje, slično poput Boke juče, gosti dolaze bez četvorice startera u timu koji su imali bitnu ulogu u osvajanju titule prošle godine, pa je možda pametno zaobići ovaj meč, jer Junior na domaćem terenu nije slab i često je umeo da ostane neporažen u mečevima sa malo golova. Po nama idealna meč za preskok!


Predlozi bez analize: Delfin – Olimpija GG (1,95) i Guarani – Boilvar D2-4 (1,60)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje