sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Libertadores (najave i prognozne mečeva): mečevi na programu od 23:15!

Danas se u okviru Kopa Libertadores takmičenja igra još ti utakmice, a dve su na programu do 23:15. To su mečevi Santos – Nacional i The Strongest – Penjarol, u ovom članku najavićemo ove mečeve i pokušati da damo predloge za klađenje:

23:15 Santos (Brazil) – Nacional (Urugvaj)

Brazilski Santos je u prvom kolu ovog takmičenja poražen 2:0 na neugodnom gostovanju u Peruu protiv ekipe Real Garsilaso, u pitanju je gostovanje na velikoj nadmorskoj visini gde su igrači Santosa i pored većeg poseda lopte više gledali kako da dođu do daha nego da postignu gol. Posle poraza od Real Garsilasa, ekipa Santosa doživela je poraze i u domaćim takmičenjima od Novorozentina 2:1 i od Sao Benta 1:3, dok su remizirali sa Korintijansom 1:1. Prošle godine slavili su u 4 meča na domaćem terenu, dok su poraženi tek u 1/4 finalu 0:1 od ekvadorske Barselone.

Ekipa Nacionala stigla je kroz kvalifikacije do grupne faze takmičenja, a u prvom kolu odigrali su gotovo očekivanu utakmicu protiv ekipe Estudiantes 0:0, meč bez puno pravih šansi i golova, inače je to stil kojim se Nacional najčešće i služi u međunarodnim takmičenjima. Danas u timu nema iskusnog beka Fucilea (6/0) inače bivšeg igrača Porta, nema ni veznog igrača Alvaro Gonzalesa (6/0), kao ni Gabriela Nevesa (4/0) koji do sada nije igrao ni u kvalifikacijama ni u prvom meču u grupi. Na prethodnih 6 mečeva u grupnoj fazi Kopa Libertadoresa, uvek je bilo 0-2 gola na mečevima Nacionala.

Ne očekuje nas preatraktivan duel, naročito zbog stila igre gosta koji će najpre težiti da zatvori prilaze svom golu, domaćin je blagi favorit na ovom meču, a mi mislimo da nećemo videti puno golova.

PREDLOG za KLAĐENJE: 0-2 gola (kvota 1,50)


23:15 The Strongest (Bolivija) – Penjarol (Urugvaj)

Po rezultatima ove sezone ekipa The Strongest je najbolji tim u Boliviji, suvereno vode na tabeli šampionata, gde su u osam mečeva osvojili 18 bodova. Ono što je velika prednost ovog tima kao i njihovog najvećeg rivala Bolivara, jeste stadionu u La Pazu, na preko 3000m nadmorske visine gde gotovo po pravili očekuju tri pobede u grupi. Vezni igrač Ibarguen i napadač koji je ove sezone stigao u klub Rodrigo Vargas biće najveća pretnja po gol Penjarola. Kolika je prednost domaći terene ovom timu u Kopa Libertadores takmičenju, govori podatak da u prethodnih 18 mečeva na svom terenu nisu poraženi, a pobedili su 14 puta, dok je 4 puta bilo 1:1.

Penjarol je šampion Urugvaja, koji je prošlu sezonu završio sa 9 bodova prednosti i gol razlikom +32. Trojica potencijalnih reprezentativaca Ugrugvaja i igrača koji imaju iskustvo igranja u Evropi i sada će biti glavna snaga tima Maxi Rodríguez, Cristian Rodríguez i Valter Gargano, a tu su i Lukas Viatri, Kristijan Palasios i krilni napadač Fidel Martinez. Ono što može da bude gubitak za tim jeste odlazak mladog ekstratalengovanog Rosija u redove LA. U gostima nisu slavili na prethondih 11 mečeva u gostima, a samo tri puta su remizirali. Prošle sezone poraženi su u Boliviji od ekipe Jorge Vilsterman 6:2.

Iako će se meč igrati na stadionu Hernando Siles na kome igra i reprezentacija, a ne na terene The Strongesta -Rafael Mendoza, uslovi će biti isti grad La Paz (3000m nadmorske visine), a ovaj tim je navikao da igra međunarodne mečeve na ovom stadionu, uz to njihov učinak na domaćem terenu, garantuje da će i večeras iskoristiti sve prednosti nad gostima.

PREDLOG za KLAĐENJE: 1&D2+ (kvota 1,75)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje