četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Sudamerikana: Sport Rosario – CA Cero (najava i predlog za klađenje)

Od 23:15 se u okviru 1/32 Kopa Sudamerikane (drugog po kvlitetu kontinentalnog takmičenja u Južnoj Americi), a sastaju se predstavnik Perua, Sport Rosario i predstavnik Urugvaja CA Cero.

Ono što nas je najpre kao zanimljiva informacija privukla ovom meču jeste mesto gde će se odigrati susret. Ekipa Sport Rosario igra u gradu Huaraz gde je nadmorska visina preko 3000 m, dok ekipa CA Cero dolazi iz Montevidea koji se nalazi u nivou mora i biće im jako teško da se aklimatizuju, jer stižu na sam dan meča, imaće u Huarazu ručak i kraći trening i odmah meč. Uz to postoji i razlika u vremenu, u Peruu je trenutno jako hladno sa dosta kise dok je u Montevideo jako toplo, tako da će i to biti protiv gosta.

Tim Sport Rosario je u Peru-u igrao 3 utakmice, na svom stadionu savladali su UTC Kajamarku 4:1 i odigrali 1:1 sa ekipom Universitario, dok su poraženi na gostovanju kod najjačeg tima lige Sporting Kristala 4:1

Ekipa CA Cero je jedna u nizu iz glavnog grada Urugvaja, Montevidea, nov šampionat počeli su sa dva remija, na domaćem terenu sa Liverpulom 1:1 i na gostovanju  0:0 sa Feniksom. To je tim koji je dosta promenjen u prelaznom roku, tako da će trebati vremena dok se uigraju.

Smatramo da je domaći teren velika prednost Sport Rosaria, a kvota na njihovu pobedu je 1,65, a mi smatramo da ima veliku vrednost!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje