sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Sudamerikana: Sporting Kristal – Lanus (najava meča i predlog za klađenje)

Od 01:45 na programu je revanš susret 1/32 finala Kopa Sudamerikane, a sastaju se predstavnik Perua, ekipa Sporting Kristal i argentinski Lanus!

U prvom meču koji su ovi rivali odigrali na stadionu Lanusa, bilo je 4:2 za domaćina, Lanus, atraktivna utakmica sa puno šansi i golova, a sličan meč očekujemo i u revanšu.

Sporting Kristal jedan je od najjačih timova u ligi Perua, trenutno u prvenstvu svoje zemlje imaju skor od 5 pobeda i 1 poraza, a samo jednom prilikom nije viđeno više od tri gola. Na mečevima ovog tima ove sezone viđane su česte goleade, pa su tako mečevi završavani rezultatima 4:1, 2:4, 3:5, 5:1. Napad tima trenutno deluje mnogo bolje nego odbrana. Tim je kompletan pred ovaj meč.

Ekipa Lanusa prošle sezone šampiona Argentine u Klausuri, doživela je puno promena tokom zimskog prelaznog roka, od odlaska trenera koji je stvorio taj tima, do odlazaka najvažnijih igrača, među kojima je i najbolji strelac i asistent tima, napadač Sand. Sada su na 22.mestu u Argentini sa skorom 5-4-9 i gol razlikom 15:31. Na gostovanjima imaju skor 2-1-7 i gol razliku 9:25. Za razliku od Sporting Kristala, ovde ni napad tima nije na bog zna kakvom nivou trenutno, dok defanziva tima deluje jako loše, naročito na gostovnjima. Danas u timu nema nekoliko igrača: Gomeza (3/0 odbrana), Di Placido (6/0 odbrana), Barientos (8/1 sredina), M.Rojas (8/0/1 sredina), Vera (4/0/0 sredina).

Prvi meč pokazao je da defanziva oba tima sigurno nije nešto u šta mogu da se pouzdaju, tako da mi i na ovom meču očekujemo da oba tima postignu makar po jedan pogodak, naročito jer domaćin mora da igra otovoreno i pokuša da što pre postigne gol jer juri zaostatak od dva pogodka.

PREDLOG za KLAĐENJE: GG (oba tima daju gol) (kvota 1,80)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje