subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Košarka – Coronavirus : Na koju ligu možemo još uvek da se kladimo?

Što je coronavirus?

Coronavirusi su velika porodica virusa, koje nalazimo kod ljudi i životinja. Neki coronavirusi poznati su od 1960-ih godina kao uzročnici bolesti kod ljudi, od obične prehlade do težih upala disajnih organa. No, od 2003. g. počeli su se pojavljivati novi coronavirusi, koji su sa životinja prešli na ljude te se počeli širiti s čoveka na čoveka. Dakle, nakon pojave SARS-a u Kini 2002. g. te MERS-a na Bliskom Istoku 2012. g. , sada ponovno imamo novi coronavirus koji se pojavio u Kini.

Koje lige su suspendovane?

Sve najveće lige su trenutno suspendovane, počevši od NBA, Evrolige, Evrokupa, VTB, ABA lige… Neke od ovih liga su suspendovane na 30 dana, dok je u Litvaniji ekipa Žalgirisa već proglašena šampionom.

Na koju ligu još uvek možemo da se kladimo?

Jedina liga iz jačih liga na koje se i uobičajeno kladimo jeste turska TLB liga. U Turskoj, federacija još uvek nije izbacila bilo kakvu zabranu, i utakmice bi trebalo da se odigraju već predstojećeg vikenda.

Zanimljivo će biti kako će regaovati sami igrači iz većih klubova – Fenera, Efesa i Galatasaraya, jer čisto sumnjamo da će amerikanci igrati, kao i pojedini igrači iz evropskih država.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje