četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Košarka: Selektor Hrvatske objavio širi spisak

Pripreme za Evrobasket u taboru hrvatske reprezentacije počinju 10. jula i trajaće 10 dana kada će se znati kojih 12 košarkaša putuje na turnir u Kinu. Selektor Petrović objavio je širi spisak na kome se nalaze i igrači iz NBA lige.

Svi smo svesni da je prošlo leto bilo sjajno, nisam pronašao čoveka koji je bio nezadovoljan s onim kako je hrvatska reprezentacija izgledala prošle godine u Riju“ – izjavio je Petrović.

Dvojica mladih NBA igrača su pod ugovorom i u obavezi su igrati Letnju ligu (u pitanju su Dragan Bender i Ivica Zubac), ali bi trebalo da se priključe po završetku iste.

Selektor je najviše zabrinut po pitanju igranja Mario Hezonje, koji je najavio da razmišlja o individualnom radu tokom leta. Takođe, i zdravstveno stanje Luke Babića koji trenutno ne nastupa u finalu Hrvatske lige zbog povrede, je još jedna muka za Petrovića.

Ovo je spisak pozvanih igrača: Roko Leni Ukić (AEK), Marko Popović (Fuenlabrada), Toni Katić (Cedevita), Dominik Mavra (Karpos Sokoli), Luka Babić (Cedevita), Krunoslav Simon (Olimpia Milano), Mario Hezonja (Orlando Magic), Bojan Bogdanović (Washington Wizards), Domagoj Bošnjak (Cibona), Ivan Ramljak (Zadar), Filip Krušlin (Cedevita), Marko Tomas (Cedevita), Mario Bozić (Cibona), Nik Slavica, Dario Šarić (Philadelphia 76ers), Dragan Bender (Phoenix Suns), Tomislav Zubčić (Nizhny Novgorod), Hrovje Perić (Reyer Venezia), Damjan Rudež (Orlando Magic), Miro Bilan (Cedevita), Darko Planinić (Gran Canaria), Ante Žižić (Darussafaka Dogus), Ivica Zubac (LA Lakers), Luka Zorić (Cibona), Ivan Buva (Bilbao) i Josip Sobin (Anvil).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje