Advertisement

Pored transfera Stefana Jovića i drugih značajnih trasnfera na evropskom tlu o kojima smo pisali danas, desilo se još par interesantnih potpisa.

Košarkaški transferi

Za novofuzionisani klub Cedevita Olimpija potpisao je snajper Marko Simonović. Igrač koji je na širem spisku Saleta Dođrevića, potpisao je dvogodišnji ugovor sa klubom, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba. Marko će doneti neophodno iskustvo ekipi kao i dalekometne šuteve po kojima je poznat.

Željko Obradović doveo je još jedno značajno pojačanje. Iako se sumnjalo da će možda dobiti i NBA angažman, Derrick Williams je ipak potpisao za turski klub. Za njegove usluge bili su zainteresovani i Efes i Milano, ali je Fener dobio potpis američkog igrača.

https://twitter.com/i/status/1151871972835495936

Uprkos jakim navijanjima ljubitelja košarke, Erick Green je otišao trbuhom za kruhom putem Kine. Amerikanac koji je imao izuzetne partije u Valenciji, bio je izmena u Feneru prošle sezone. Green je potpisao za kinesku ekipu Fujian Sturgeons.

Nekada velika nada hrvatske košarke, Dragan Bender nije uspeo da se snađe u NBA i najverovatnije potpisuje ugovor sa moskovskom ekipom CSKA.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here