petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kosta: Istovremeno sam i srećan i tužan

Diego Kosta je u toku jučerašnjeg dana sporazumno raskinuo ugovor sa Atletiko Madridom, čime je okončao i svoju „drugu epizodu“ u redovima popularnih „Jorgandžija“.

Iskusni brazilski napadač je sada „u potrazi“ sa novim klubom, ali se pre toga porukom oprostio od svih ljudi u Madridu.

„I tužan sam i srećan. Opraštam se od navijača Atletika. Tužno je što nisam ostao deo ove porodice, ali istovremeno i srećan što sam bio deo tako velikog kluba. Ovde sam proživeo i dosta trenutaka koje sam prebrodio zahvaljujući ljudima u klubu. Veoma sam ponosan na tošto sam uspeo da budem deo istorije i da dam svoj doprinos timu. Želim da se zahvalim svima, ali došlo je vreme za rastanak. Verujem da je to najbolje rešenje za sve strane. Zahvaljujem se navijačima, oni su zaista posebni. Sanjao sam da jednog dana skandiraju moje ime i to sam i doživeo. Sada sa velikom entuzijazmom, željom i trudom idem u novi izazov“, poručio je Kosta.

Prema navodima medija, temperamentni golgeter je blizu povratka u Premier ligu, gde ne nekoliko klubova zainteresovano za njegov potpis.

Prethodna vest
Sledeća vest

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje