petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Koutinjo i Firmino već u četvrtak na treningu Liverpula

Brazilski duo koji nastupa za Liverpul vraća se već u četvrtak u Englesku kako bi prisustvovao treningu i bio što spremniji za gradski derbi koji ih očekuje u subotu protiv Evertona. Liverpul je organizovao zajednički povratak svoja dva igrača koja trenutno ispunjavaju reprezentativne obaveze nastupajući za Brazil – Filipea Koutinja i Roberta Firmina  tako što je unajmio privatan avion.

Njih dvojica su učestvovali u pobedi Brazila nad Urugvajem u gostima u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje se održava  2018. godine. Utakmica koja je igrana 24. marta i završena je rezultatom 4:1 u korist Brazila. Koutinja i Firmina očekuje još jedan meč kvalifikacija koji se igra u Sao Paolu 29. marta kada će Brazilci ugostiti reprezentaciju Paragvaja.

Liverpulski derbi između četvrtoplasiranog Liverpula i sedmoplasiranog Evertona na programu je 1. aprila sa početkom od 13:30.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje