subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kraj bajke za Andresku, Halep bolja u derbiju od Venus Vilijams

Kanadska senzacija Bjanka Andresku završila je svoje takmičenje na turniru u Majamiju predajom meča Estonki Anet Kontavejt.

Očigledno je sulud ritam koji je sama sebi nametnula mlada Kanađanka učinio svoje, i da je došlo do zamora materijala. Razlog za predaju jeste povreda ramena koja ju je mučila još od finala Indijan Velsa.

Kanađanka je bila velikom zaostatku tokom celog meča, a pri razultatu 6:1 i 2:0 za Kontavejt, rešila je da ne muči sebe i svoje telo, te je predala meč.

Kontavejt će u narednoj fazi turnira igrati protiv Australijanke Ešli Barti.

U derbiju dana Simona Halep je bila bolja od američke teniserke Venus Vilijams. Rezultat je bio 2:0, po setovima 6:3 6:3.

Bio je ovo duel teniserki koji su imale određene fizičke probleme. Venus Vilijams tokom celog turnira ima problema sa ramenom, a Simona Halep je povredila kolena u meču protiv Polone Hercog.
Ipak, i pored tih problema obe teniserke su pružila svoj maksimum, a na kraju je slavila Simona Halep koja je bila nešto svežija i spretnija.

Ovo će joj biti četvrto četvrtfinale u poslednjih pet godina u Majamiju, a za plasman u polufinale će igrati protiv bolje iz duela Vang/Vang.

Ostali rezultati:

Barti – Bertens 4:6 6:3 6:2
Kvitova – Garsija 6:3 6:3
Hsieh – Voznjacki 6:3 6:7 (0:7) 6:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje