subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kraj Laslove bajke, ništa od novog finala

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u finale turnira u Sao Paolu. On je u polufinalu poražen od Argentinca Gvida Pelje rezultatom 2:0, po setovima 7:6 (12:10) 7:6 (7:1).

Kao što i sam rezultat pokazuje meč je bio na jednu loptu, a ona je ovoga puta otišla na stranu Argentinca. Đere je u prvom setu prvi došao do brejka, i pored toga imao još nekoliko prilika da reši set u svoju korist, ali nije išlo. Pelja je osvojio prvi set, i tako pritisak prebacio na pleća mladog Srbina.

Svakako da je Pelji pao veliki teret sa leđa nakon osvajanja prvog seta. U nastavku je igrao mnogo rasterećenije, i to je dalo rezultat. Odmah na startu je došao do brejka i poveo sa 4:1. Ipak, Đere se nije predavao te je stigao do izjednačenja. I drugi set je otišao u taj brej, ali ovaj nije bio tako neizvestan kao prvi. Pelja je veoma brzo napravio dva mini brejka i samo rutinski držao servis do kraja meča.

Đere iako nije stigao do finala može biti prezadovoljan prikazanim ove nedelje u Sao Paolu, a od ponedeljka ga očekuje i napredak na ATP listi.

Sa druge strane Pelja će za titulu igrati protiv Čileanca Kristijana Garina koji je nešto ranije pobedio Kaspera Ruda.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje