Advertisement

Ekipe Chonburi i Police Tero sastaće se ove nedelje, u terminu od 12 sati i 30 minuta, a reč je o utakmici 21. kola tajlandske Thai League 1.

Chonburi se uoči današnjeg susreta nalazi na 13. poziciji, na svom kontu ima ukupno 23 boda, a do sada je ostvario 7 pobeda, 2 remija i 11 poraza.

Njihov današnji protivnik, Police Tero, ima skor od 7 pobeda, 4 remija i 9 poraza zbog čega se trenutno nalazi na 10. poziciji i to sa ukupno 25 poena.

Međusobne utakmice: Chonburi – Police Tero (www.flashscore.com)

Iako je Chonburi lošije plasiran na tabeli i iako je u katastrofalnoj formi (1 remi i 4 poraza u poslednjih 5 kola) trebalo bi napomenuti da im današnji protivnik ”leži” s obzirom na to da su ih savladali 8 puta zaredom.

Ukoliko mislite da će Chonburi prekinuti negativnu seriju i ponovo trijumfovati nad Police Terom, tip ”1” možete odigrati po kvoti 2,20. Sa druge strane, za prekid niza i duplu šansu ”X2” se nudi kvota 1,60.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here