sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Krajinović poklekao u četvrtfinalu Minhena

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u polufinale turnira u Minhenu. Na njegovom putu se isprečio domaći teniser Jan Lenard Štruf koji je posle velike borbe slavio rezultatom 2:1, po setovima 6:4 4:6 7:6 (7:3).

Kao što i sam rezultat prikazuje, bio je ovo jedan potpuno izjednačen meč. Prvi set je protekao u potpunom egalu. Serveri su radili sjajan posao sve do desetog gema kada je Krajinović malo popustio, a Štruf to ekspresno kasznio brejkom.

U drugom setu znatno bolja igra Krajinovića. Srpski teniser rano pravi dva brejka za vođstvo od 4:0. Štruf je do kraja seta uspeo da vrati jedan brejk zaostatka, ali prednost je bila prevelika da bi se sustigla.

Odlučujući set donosi veliku dramu. Sa obe strane se videla velika doza nervoze, jer je viđeno čak šest brejkova. Štruf je uglavnom imao prednost brejka, imao je čak i meč lopte, ali nikako nije uspeo da napravi finalni korak. Na kraju, treći set odlazi u taj brejk u kojem je Štruf bio pre svega hrabriji i takva igra mu se na kraji isplatila.

Za plasman u finale Štruf će igrati protiv boljeg iz duela Zverev/Ivaška.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje