četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Krajinović propustio veliku šansu, Raonić je u polufinalu Sinsinatija

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u polufinale Sinsinatija, Mastersa koji se ove sezone igra u Njujorku. Krajinović je posle velike borbe poražen od Kanađanina Miloša Raonića rezultatom 2:1, po setovima 4:6 7:6 (7:2) 7:5.

Bila je to sjajna predstava Krajinovića koji je imao veliku šansu za plasman u polufinale, ali je izugbio koncetraciju u najbitnijem trenutku.

Prvi deo meče je apsolutno pripao Krajinoviću. Iako je Raonić prvi imao brejk lopte, Kanađanin nije uspeo da napravi brejk. To je kaznio Krajinović u trećem gemu kada je napravio brejk, koji mu je doneo set.

U drugom setu je viđen gotovo sličan scenario. Raonić propušta tri vezane brejk lopte, a Krajinović to kažnjava već u narednom gemu. Sve je išlo po planu za Krajinovića do desetog gema kada je servirao za pobedu. U najbitnijem trenutku ruka mu se stegla, što Raonić koristi i vraća meč u egal. Drugi set je otišao u taj brejk u kojem je Raonić očekivano bio bolji sa 7:2.

Drama je viđena i u trećem setu. Iako je propustio veliku priliku Krajinović nije mnogo pao u igri. Sjajno je riternirao i u nekoliko navrata stizao do brejk lopti. U desetom gemu je imao i meč loptu, ali na Raonićev servis. Na njegovu žalost on nije uspeo da je iskoristi, za šta je kažnjen u narednom gemu kada je pretrpeo brejk. Nakon toga Raonić je rutinski odservirao za pobedu i plasman u polufinale.

Raonić će u polufinalu igrati protiv Stefanosa Cicipasa koji je u polufinale prošao nakon što mu je Amerikanac Rejli Opelka predao meč. Drugi polufinalni par čine Đokovi/Agut.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.tenniscanada.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje