sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Krajinović pružio solidan otpor Nadalu, Kecmanović u četvrfinalu nakon predaje Nišioke

Španski teniser Rafael Nadal plarisao se u četvrtfinale Indijan Velsa. On je u osmini finala bio bolji od srpskog tenisera Filipa Krajinovića rezultatom 2:0, po setovima 6:3 6:4.

Krajinović je pružio sasvim pristojan otpor favorizovanom Nadalu, ali ne više od toga. Svaki put kada je Krajinović pokazivao naznake da diže svoju igru, Nadal je pravio brejkove i tako sekao u korenu svaku nadu Krajinovića. Na kraju je ovih 6:3 6:4 sasvim realan rezultat.

Nadal će za plasman u polufinale igrati protiv boljeg iz duela Hačanov/Izner.

Drugi srpski predstavnik u osmini finala Miomir Kecmanović uspeo da je sa plasira u četvrfinale, nakon predaje japanskog tenisera Jošihita Nišioke posle prvog seta.

Prvi set je bio više nego kvalitetan. Meč je bio u potpunom egalu, ali tokom sredine seta Nišioka je osetio bol u leđima. Bilo je evidentno da mu duge razmene i poeni ne odgovaraju, a Kecmanović je upravo forsirao takvu igru. Posle velike borbe Kecmanović je uspeo da osvoji prvi set, a Nišioka se osećao sve gore.

Japanac je u pauzi između prvog i drugog seta pozvao fizioterapeuta, i dobio je tabletu protiv bolova, ali nije uspeo da završi meč. Bolovi su bili jači te je Japanac bio primoran da preda meč.

Plasman u četvrfinale jednog od mastersa je najveći uspeh u karijeri Kecmanovića, a u četvrfinalu ga očekuje duel protiv boljeg iz duela Raonić/Štruf.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje