četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Krajinović sigurno startovao u Rimu

Srpski teniser Filip Krajinović uspešno je započeo takmičenje na Mastersu u Rimu. Krajinović je u okviru prve runde savladao Kanađanina Feliksa Ožea Aliasima rezultatom 2:0, po setovima 6:4 7:5.

Jako sigurna partija od strane Filipa Krajinovića koji je dobru formu sa američke turneje preneo u Rim. Već na samom startu meča je napravio brejk i poveo sa 2:1. Krajinović je bio dosta bolji u razmenama, bio je mnogo veća pretnja na protivnikov servis, a Aliasim nije imao rešenja za agresivnu igru protivnika. Do kraja seta Krajinović je napravio još jedan brejk uz jedan pretrpeljeni i sigurno poveo sa 1:0.

U drugom setu je viđena nešto veća borba. Aliasim je mnogo bolje servirao i gemovi su tekli mnogo brže. Činilo se da će drugi set biti rešen u taj brejk, ali Krajinović je pritisnuo protivnika u samom finišu seta i sa brejkom u 11. gemu potpuno prelomio meč u svoju korist.

Krajinovića u drugoj rundi očekuje duel protiv Britanca Kajla Edmunda, a ako pobedi Edmunda vrlo verovatno će igrati u trećem kolu protiv Novaka Đokovića.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.atptour.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje