četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Krila Sovjetov potpisao najbolje igrače Jeniseja!

Nakon što je ovu rusku premijerligašku ekipu iz Samare preuzeo doskorašnji glavni trener Jeniseja iz Krasnojarska, još dvojica igrača sibirskih “Lavova“ stigli su u redove plavo-belih. Reč je bez sumnje o najboljim pojedincima ovog drugoligaša, vezisti Azeru Alijevom i napadaču Sergeju Samodinu. Obojica su stigli u ulozi slobodnih agenata pošto im je ugovor sa Jenisejom istekao pre nešto više od dve nedelje.

23-godišnji desni krilni vezista Azer Alijev dres Jeniseja nosio je od leta 2012. godine, a za tu vreme ukupno je ostvario 97 nastupa, uz 7 golova i 21 asistenciju. Tokom prethodne sezone na terenu se pojavio 41 put, a pritom je upisao 3 gola i čak 10 asistencija. Zbog tog učinka postao je najstandardniji igrač, kao i prvi asistent ove ekipe.

32-godišnji centralni napadač Sergej Samodin je u Jenisej stigao tokom prošle zime, odmah nakon što je raskinuo ugovor sa ekipom Toma iz Tomska. Tokom prolećnog dela tekuće sezone ostvario je 12 nastupa, a pritom je postigao 3 asistencije i 10 golova zbog čega je postao prvi strelac sibirskih “Lavova“.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje