četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Krstajić napravio spisak, konačna odluka za tri dana!

Selektor Srbije, Mladen Krstajić, poslao je spisak od 35 fudbalera u sedište Međunarodne federacije fudbalskih asocijacija, a od tih 35 fudbalera, 23 će ići u Rusiju.

Pored reprezentatitvaca koji su standardni i koji su igrali u kvalifikacijama, na spisku se nalaze Vujadin Savić, Jagoš Vuković, Luka Jović, a najverovatnije se na spisku nalazi i Nikola Milenković. Za tačno 3 dana znaće se i zvaničan spisak, a reprezentacija Srbije će svoje pripremne utakmice igrati u Austriji, gde će se 4. juna sastati sa reprezentacijom Bolivije, a 9. juna ukrstiće koplja sa reprezentacijom Čilea.

Od golmana, na spisku su Vladimir Stojković (Parizan), Predrag Rajković (Makabi Tel Aviv) i Marko Dmitrović (Eibar). Odbranu čine Branislav Ivanović (Zenit), Antonio Rukavina (Viljareal), Dušan Basta (Lacio), Nikola Maksimović (Spartak Moskva), Nikola Milenković (Fiorentina), Duško Tošić (Bešiktaš), Miloš Veljković (Verder), Aleksandar Kolarov (Roma) i Ivan Obradović (Anderleht). U sredini će se naći Nemanja Matić (Mančester Junajted), Luka Milivojević (Kristal Palas), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Adem Ljajić (Torino), Mijat Gaćinović (Ajntraht Frankfurt), Marko Grujić (Liverpul), Nemanja Gudelj (Guangžu E.) i Nemanja Radonjić (Crvena Zvezda). Od napadača na spisku su se našli Aleksandar Mitrović (Fulam), Aleksandar Prijović (PAOK), Dušan Tadić (Sautempton), Filip Kostić (Hamburg) i Andrija Živković (Benfika).

Na ovom spisku trenutno se nalazi 25 fudbalera, dva će sigurno „otpasti“, a da li će se svi ostali fudbaleri koji su sad na spisku tu naći i za tri dana, ostaje nam da vidimo.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje